Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-08-2015

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμεούνοφ

Rate this item
(1 Vote)

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο-ΤΑΑ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου Αλεξάνταρ Σιμεούνοφ ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία του αθηναϊκού συλλόγου και υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλία Μιχαλαριά (στη φωτό με τον αθλητή).

Είναι γεννημένος 06 Ιανουαρίου 1986. Έχει ύψος 1μ.96 και τη σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε με τα χρώματα της αυστριακής Ποσoλγίνιτσα η οποία ήταν αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάη των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ. Ο Σιμεούνοφ αγωνίστηκε μόνο στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο Ρέντη και η Ποσοσγίλνιτσα νίκησε 3-1 σετ και ο ίδιος σημείωσε 21 πόντους.
 
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού (paovolleyball.gr) ανέφερε: «Αισθάνομαι πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ από την πρώτη στιγμή. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό επιτελείο. Ελπίζω ότι θα κάνουμε ένα καλό κι ανταγωνιστικό σύνολο που θα κερδίζει τους αντιπάλους».

Ο Άλεξ –όπως συστήνεται ο ίδιος για ευκολία- είναι μέλος της Εθνικής Βουλγαρίας από το 2008 ενώ αναφερόμενος στο πόσο σημαντικό ρόλο είναι για τον ίδιο να αγωνίζεται σε γεμάτες εξέδρες όπως αυτές του κλειστού της Κυψέλης, ανέφερε: «Έχω δει την ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Είναι πάντα καλύτερο να αγωνιζόμαστε με τον κόσμο στο πλευρό μας σε γεμάτο γήπεδο. Πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστώ  σε αυτή τη φοβερή ατμόσφαιρα».

Τον 29χρονο άσο υποδέχτηκε στα γραφεία του συλλόγου, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς ενώ αναμένεται να δώσει το «παρών» και στην πρώτη συγκέντρωση του Τριφυλλιού ενόψει της νέας σεζόν.
 
H ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΙΜΕΟΥΝΟΦ:
2014-15: Ποσογίλνιτσα AICH-DOB (Aυστρία) (Austrian Vicechampion Superleague A1, CEV Champions League)
2014-15: Λέφσκια Σικόνκο Σόφιας (Βουλγαρία) (Superleague A1 - Vicechampion, Cup Winner - 1.place)
2013-14: Μπαζαργκάνι Βαχαέρι (Ιράν) Iranian Superleague A1
2012-13: Σακχάρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία) (Russian Superleague A1, Belarusian Vicechampion A1)
2011-12: V.C.Σαϊπα (Ιράν) (Iranian Vicechampion)
2010-11: Γιάροσλαβ Γιαρόσλαβιτς (Ρωσία) (Russian Superleague A1)
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject