Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-08-2015

Χαμόγελα και ελπίδες στην πρώτη του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(1 Vote)

Την πρώτη διπλή προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου έκανε απόψε ο Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης υπό τις οδηγίες του Σάκη Μουστακίδη. Όλοι οι αθλητές του νέου ρόστερ της ομάδας του Έβρου προπονήθηκαν κανονικά.

Νέο πρόσωπο στην ομάδα είναι ο Σέρβος κεντρικός Πέταρ Τουράνιανιν ο οποίος πήρε τη θέση του Ιβάν Μιχάλι. Επίσης επέστρεψε μετά από δύο χρόνια ο Κώστας Βλαχόπουλος και μαζί με τον Σταύρο Κασαμπαλή θα είναι οι δύο πασαδόροι.

Ανανέωσε ο Θεολόγος Δαρίδης στη θέση του λίμπερο.

Βασικός διαγώνιος θα παραμείνει ο Κροάτης Λεό Άντριτς με δεύτερο τον Τσέντομιρ Ίλιτς που ήρθε από την ΑΕΚ.

Ο Κώστας και ο Ανέστης Δαλακούρας μαζί με τον Θωμά Δημητριάδη και τον νεαρό Σωκράτη Χαραλαμπίδη που προωθήθηκε από την εφηβική ομάδα.

Κεντρικοί θα είναι ο Σέρβος Τουράνιανιν μαζί με τον Χρήστο Κιόση που ανανέωσε αλλά και τον νεαρό Παρασκευά Τσέλιο που επίσης προωθήθηκε από την εφηβική ομάδα.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης είπε για το νέο ξεκίνημα και το στόχο για τη νέα σεζόν:

«Κάνουμε μία νέα αρχή με την ευχή να μην έχουμε τραυματισμούς. Μακάρι να έχουμε δύναμη, κουράγιο και ενότητα. Μαζί με τη νέα διοίκηση αναθεωρήσαμε μπάτζετ και στόχους. Αγωνιστικός στόχος είναι μια καλή πορεία και παράλληλα να κερδίσουμε χρόνο για την τακτοποίηση ορισμένων εκκρεμοτήτων από το παρελθόν. Είμαστε αισιόδοξοι και μαζί με τους πιστούς φίλους μας θα πορευτούμε. Μας περιμένει δύσκολη σεζόν. Η ομάδα στον Β΄γύρο μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θέλω να έχουμε ανάλλογη πορεία και εφέτος. Ο Τουράνιανιν πήρε τη θέση του Μιχάλι κι αυτή ήταν η σημαντικότερη αλλαγή. Χαίρομαι να δουλεύω με νέα παιδιά αλλά ακόμα έχουν να καλύψουμε μεγάλη απόσταση μέχρι να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της προετοιμασίας οι πρωινές προπονήσεις θα γίνονται στον στίβο του ανοικτού σταδίου του Εθνικού και οι απογευματινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject