Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-08-2015

H πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής που επιστρέφει...

Rate this item
(1 Vote)

Παρουσία πολλών οπαδών της Παναχαϊκής σε κλίμα ενθουσιασμού και με πολύ αισιοδοξία εκ μέρους των παικτών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση με την οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2015-16).

Η πρώτη συγκέντρωση που σηματοδοτεί την αγωνιστική επιστροφή της Παναχαϊκής στην Volleyleague έγινε στο κλειστό της Αγυιάς. Προηγήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατήρ Ιωάννη, οι κοκκινόμαυροι ξεκίνησαν προπονήσεις κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Λυκούδη.

Νέα πρόσωπα στην πρώτη της Πατρινής, ο ακραίος Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, ο κεντρικός Νίκος Μακρυγιάννης και ο διεθνής Γιώργος Κωστόπουλος ο οποίος θα αποκτηθεί με υποσχετική.

Αναλυτικά οι παίκτες που έδωσαν το παρών» στη σημερινή προπόνηση ήταν οι εξής:
Νίκος Ρουμελιώτης, Μένιος Ρουμελιώτης, Στάθης Ντονάς, Γιάννης Λιβαθηνός, Κώστας Βασιλάκος, Σωτήρης Βλαχοστάθης, Παναγιώτης Χρηστιάς, Λευτέρης Στούπης και Χρήστο Καραμπέρης ενώ απουσίαζε ο Νίκος Μαυραγάνης ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία και είχε υποχρεώσεις.

Το τεχνικό τιμ αποτελείται από τον Γιώργο Λυκούδη, τον βοηθό προπονητή Παναγιώτη Παπαδόπουλο, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Γκίνη και τον φροντιστή Στράτο Παππά.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΤΑΑ Παναχαϊκή παραβρέθηκε ο τιμ μάνατζερ Κώστας Παπασταθόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους παίκτες και ευχήθηκε καλή σεζόν.

Λυκούδης: «Θα δώσουμε τη μάχη μας»

Με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας, ο Γιώργος Λυκούδης, είπε: «Η ομάδα επέστρεψε στα σαλόνια του ελληνικού βολει και περιμένουμε με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ξέρουμε εκ των προτέρων οτι είναι μια δύσκολη σεζόν, περιέργη γιατι κάποοιες ομάδες δεν έχουν κλείσει ακόμα το ρόστερ τους όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας που είναι η γρήγορη παραμονή. Ελπίζουμε και στην βοήθεια του κόσμου μας που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μεγάλο όπλο σε κάθε αγώνα. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τη μάχη μας και θέλουμε να ανταπεξέλθουμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρωτάθλημα κάνοντας ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject