Print this page
25-08-2015

Προετοιμασία στην Ορεστιάδα εν αναμονή του Χουάν Καμίλο Αμπουίλα

Rate this item
(2 votes)

Στο γυμναστήριο της Ορεστιάδας «Νίκος Σαμαράς» ξεκίνησε η προετοιμασία του Α.Ο.Ορεστιάδας υπό τις οδηγίες του Σουηδού προπονητή Γιόχαν Ίσακσον.

Επτά νέα πρόσωπα περιλαμβάνει το νέο ρόστερ του ΑΟΟ και ο μοναδικός που απουσιάζει είναι ο κολομβιανός πασαδόρος Χουάν Καμίλο Αμπουίλα ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην ακριτική πόλη το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου.

Στη νέα ομάδα επέστρεψε ο κεντρικός Θεόδωρος Χουσίδης που για μία σεζόν (2014-15) αγωνίστηκε στην Ροδίων Άθλησης.

Αποκτήθηκαν, ο κεντρικός Αλέξανδρος Χήρας που ήταν στον Γ.Σ.Λαμία, ο πασαδόρος Γιάννης Σκαρλατίδης που ήταν στον Αίαντα Ευόσμου και είναι αδελφός του πασαδόρου του ΑΟΟ Νίκου Σκαρλατίδη, ο Σουηδός διαγώνιος Φρέντερικ Γκούσταφσον που ήταν στην Λίκοπινγκς, ο κολομβιανός πασαδόρος Χουάν Καμίλο Αμπουίλα που ήταν στην Κλαμπ Βάλε, ο Μαυροβούνιος ακραίος Μάρκο Βουκασίνοβιτς που ήταν στην ελβετική Νάιφελς όπως και ο συμπατριώτης του κεντρικός Μπλάζο Μίλιτς που ήταν επίσης στην Νάιφελς.

Από την περσινή ομάδα έμειναν ο ακραίος Δημήτρης Ριζόπουλος, ο λίμπερο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο κεντρικός Γιώργος Πεντίδης, ο πασαδόρος Νίκος Σκαρλατίδης και προωθήθηκε από την ακαδημία ο λίμπερο Απόστολος Αντωνιάδης.

Μαζί με την Ορεστιάδα προπονείται και ο Πέτρος Πέτρογλου.