Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-09-2015

Παϊσιάδης: «Δημιουργήσαμε ομάδα που θα διατηρήσει τα κεκτημένα»

Rate this item
(0 votes)

Με υψηλές φιλοδοξίες και απεριόριστη όρεξη για δουλειά ξεκίνησε η προετοιμασία των «νταμπλούχων» για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Στο καλωσόρισμά του , ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παϊσιάδης, αφού παρουσίασε τους νέους αθλητές, το προπονητικό και το ιατρικό τιμ, ευχήθηκε σε όλους υγεία, και έκανε λόγο για μια σημαντική στιγμή με φόντο την περσινή τεράστια επιτυχία: «

Η περσινή σεζόν μας δίνει τα εχέγγυα ώστε να έχουμε και του χρόνου μια σπουδαία σεζόν. Έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική που έχει τη δυνατότητα να διατηρήσει τα κεκτημένα».

Παράλληλα ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ώστε όλοι μαζί διοίκηση, προπονητικό τιμ παίκτες να πετύχουν το στόχο τους. «Θα βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να πετύχουμε τους στόχους μας. Από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2015-2016 με τιμές διαμορφωμένες για όλα τα βαλάντια. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται και από το PAOK Sports Arenaκαι από τα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ελπίζουμε και φέτος ο κόσμος να οδηγήσει την ομάδα εκεί που θέλει και ονειρεύεται».

Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν τα νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ:

Κράσιμιρ Γκεοργκίεφ, Σκοτ Χάρτλει, Θάνος Τερζής και οι παίκτες που παρέμειναν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ Βασίλης Κουρνέτας, Γιάννης Παντακίδης, Δημήτρης Εφραιμίδης, Θανάσης Ντίνας , Βασίλης Καρασαββίδης , Αλέξανδρος Σαμπάνης, Δημήτρης Γκαράς , Δήμος Μακράκης.

paok1.jpgjeliaskov.jpgpaok4.jpgpaok3.JPGpaok2.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject