Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-10-2015

Προπώληση εισιτηρίων στην Πάτρα για το League Cup και μέτρα ασφαλείας

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει ότι το πρωί της Τρίτης, ξεκινά η προπώληση των εισιτήριων για τους αγώνες του ομίλου league cup «Ν. Σαμαράς» που θα γίνει στην Πάτρα και το «Τόφαλος», το τριήμερο 9-11 Οκτωβρίου.

Θυμίζουμε ότι οι τιμές των εισιτήριων είναι 8 ευρώ ανά ημέρα, δηλαδή με 1 εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθεί και τα δυο παιχνίδια της ίδιας μέρας ενώ υπάρχουν και τα μίνι-διαρκείας των 15 ευρώ με το οποίο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες.

Τα σημεία πώλησης είναι τα εξής:

* Στο café oro Antico (Αγ. Νικολάου και Ρ. Φεραίου), στο κατάστημα Discover (Πατρέως 30) και στο κατάστημα Musical (Ρήγα Φεραίου 127).

Οι άνθρωποι της Παναχαϊκής την Τετάρτη, θα μεταβούν σε σχολεία της Πάτρας για να μοιράσουν προσκλήσεις σε νεαρούς μαθητές  οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους αγώνες βόλεϊ του league cup «Ν. Σαμαράς».

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Δευτέρας,  εκπρόσωπος της Παναχαϊκής βρέθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας για τη σύσκεψη των μέτρων ασφαλείας που θα παρθούν για τους αγώνες του league cup «Ν. Σαμαράς» ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject