Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-10-2015

Ολυμπιακός - Παναχαϊκή (17/10, 17.00, νοκ άουτ Β΄φάση Λιγκ Καπ)

Rate this item
(0 votes)

Την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν ο Ολυμπιακός και η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 στη νοκ άουτ αναμέτρηση που θα γίνει στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» αύριο Σάββατο (17/10, 17.00, διαιτητές: Λ. Μούλα, Νικολόπουλος).

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο γυμναστήριο «Δ.Τόφαλος» της Πάτρας και ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σε αγώνα για τον όμιλο της Πάτρας. Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στη Β΄φάση αλλά ο Ολυμπιακός πήρε το πλεονέκτημα της έδρας. Όποια ομάδα νικήσει θα ακολουθήσει τον διοργανωτή Φοίνικα στο φάιναλ-4, ενώ την Κυριακή θα παίξουν ΠΑΟΚ - Εθνικός και εκκρεμεί και ο αγώνας Ηραλής Πετοσφαίριση - Γ.Σ.Λαμία και ο νικητής θα αναμετρηθεί με τον Παμβοχαϊκό.

«'Αλλος αγώνας»

Για τον Ολυμπιακό θα είναι ο πρώτος επίσημος εντος έδρας αγώνας της σεζόν. στη Σύρο. Ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Χρήστος Παπαδόπουλος δήλωσε στο οsfp.gr: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι για εμάς, γιατί είναι το πρώτο που θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας. Τα αποτελέσματα που είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα στην Πάτρα, δεν έχουν καμία σημασία για εμάς και θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπως αρμόζει σε ένα νοκ άουτ παιχνίδι. Είμαστε αρκετά έτοιμοι στην παρούσα φάση, ωστόσο κάθε μέρα βελτιώνουμε μικρά πράγματα μέσα στις προπονήσεις αφού συνεχώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης».

Έρχεται ο Όγκουρτσακ

To Σάββατο αναμένεται στην Ελλάδα και ο Σλοβάκος διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Φράντισεκ Όγκουρτσακ ο οποίος ενδέχεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στο Ρέντη και από Δευτέρα (19/10) θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

«Πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιονίκης και αρχηγός της Πατρινής ομάδας Νίκος Ρουμελιώτης δήλωσε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Ο Ολυμπιακός έχει το πρώτο λόγο για τη νίκη ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση και άπαντες είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε ότι μπορούμε.  Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο πλήρες ρόστερ ωστόσο είμαστε σε καλή κατάσταση, θα παίξουμε ελευθέρα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν για νίκη».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject