Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-10-2015

ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξ. (18/10, 17.30, νοκ άουτ Β φάση Λιγ Καπ)

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Την πρόκριση στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα γίνει στη Σύρο 30-31 Ιανουαρίου θα διεκδικήσουν ΠΑΟΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στη νοκ άουτ αναμέτρηση που θα γίνει στο την Κυριακή 18/10 και ώρα  17.30 στο PAOK Sports Arena. Πρόκειται για το τρίτο εισιτήριο της τελικής φάσης.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο δικέφαλος θα παραταχθεί πλήρης αφού αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο και οι διεθνείς Κουβανοί Ρολάντο Σεπέδα και Χαβιέρ Χιμένες. Ο τελευταίος θα βρεθεί σε γνώριμα λημέρια σε αντίθεση με τον Σεπέδα που θα κάνει το ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα στο ματς με τον Εθνικό.

Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες. Ακόμα και στον Πέτρο Πέτρογλου που ενσωματώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην ομάδα του ΠΑΟΚ και ανεβάζει ρυθμούς. Ο έμπειρος ακραίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον Άρη καθώς δεν ήταν έτοιμος αλλά σίγουρα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αυριανό ματς αφού ο Ζελιάσκοφ θέλει να δοκιμάσει διάφορά σχήματα ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

«Να προκριθούμε στο φάιναλ-4»

Για τον νοκ άουτ αγώνα με τον Εθνικό ο Ζελιάσκοφ τόνισε: «Ερχονται οι Κουβανοί και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι με τον Εθνικό ως παιχνίδι προετοιμασίας και πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα γιατί δεν έχουμε άλλο χρόνο. Σίγουρα η ενσωμάτωση τους στο σημερινό παιχνίδι δεν θα είναι εύκολη , θα υπάρχουν κενά διαστήματα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που η ομάδα θα παίξει πλήρης. Παρά και τις δοκιμές που θέλουμε να κάνουμε είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να το κερδίσουμε για να είμαστε εμείς αυτοί που θα προκριθούν στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στη Σύρο».

«Μετράμε τις δυνάμεις μας»

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα ταξιδέψει αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη και ο τεχνικός της ομάδας του Έβρου Σάκης Μουστακίδης είπε: «Είναι μία πρόκληση για μας και μία ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με ένα από τα φαβορί του τίτλου. Εχουμε μικροπροβλήματα αλλά όχι απουσίες. Το βλέπουμε σαν γιορτή και πρόβα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί τους φίλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών στο νοκ άουτ παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης  που θα ξεκινήσει στις 17:30 στο PAOK Sports Arena  με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στο φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ στη Σύρο.

Εξάλλου, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά για πρώτη φορά πλήρη την ομάδα μας που θα εκπροσωπήσει το σύλλογο σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φίλους του ΠΑΟΚ που είναι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας ότι θα εισέρχονται κανονικά από την κεντρική πύλη με την αστυνομική τους ταυτότητα και ειδικά για τους αγώνες του LEAGUE CUP θα εξυπηρετούνται στις θέσεις των επισήμων.

Τα καρτελάκια διαρκείας θα διατεθούν στους κατόχους πριν από τους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος που θα ξεκινήσουν στις 24 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, σας ενημερώνουμε ότι  πριν από την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ -Εθνικός Αλεξανδρούπολης  θα πωλούνται κανονικά  από τις 16:00 στο κεντρικό εκδοτήριο εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τα απλά εισιτήρια για τον αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα πωλούνται από το κεντρικό εκδοτήριο του γηπέδου. Τιμή εισιτήριου 5 ευρώ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject