Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-11-2015

Αποφασισμένος ο Φοίνικας για την «χρυσή» πρόκριση στους «16» του CEV

Rate this item
(0 votes)
Με την ψυχολογία στα ύψη από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και με την εικόνα του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο ο Φοίνικας Σύρου ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Αντβέρπ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των «32» του CEV Cup. O αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 18/11 στις 19.00 στο «Δ.Βικέλας». Διαιτητές θα είναι: Γιασμίν Χουσεΐνοβιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Στόγιαν Μπάρεφ (Βουλγαρία).
Ο Φοίνικας στον πρώτο αγώνα είχε ηττηθεί με 3-1 σετ και για να προκριθεί θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση σε «χρυσό» σετ 15 πόντων. Εάν ηττηθεί με οποιοδήποτε σκορ ή νικήσει ακόμα και με 3-2 σετ θα αποκλειστεί από το CEV Cup και σε κάθε περίπτωση θα έχει δεύτερη ευκαιρία στο Challenge Cup.
 
Ο πασαδόρος του Φοίνικα και MVP της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής Ιταλός Ματέο Πάρις είπε: «Είναι άλλη μία μεγάλη μάχη. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους. Πιστεύουμε όλοι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό. Πρώτα θα πρέπει να νικήσουμε με 3-0 ή 3-1 σετ και μετά να πάμε για πρόκριση στο "χρυσό" σετ. Πρέπει να οργανώσουμε το παιχνίδι μας και την σκέψη μας και να έχουμε πίστη στη δύναμη της ομάδας. Εάν αυτά τα τρία πράγματα τα κάνουμε σωστά θα καταφέρουμε να προκριθούμε. Και στον πρώτο αγώνα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο από ένα σετ. Φυσικά ο κόσμος θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Μας δίνει κουράγιο και δύναμη».
 
 
Η αποστολή της Αντβέρπ έφτασε σήμερα το πρωί στη Σύρο. Αμέσως οι παίκτες της έτρεξαν αμέσως στην παραλία για να κάνουν μπάνιο και να επωφεληθούν τον καυτό ήλιο που έλουζε το νησί. «Μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Έμαθα πως εδώ έχασε ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο. Είχαμε κουραστικό ταξίδι. Βρισκόμαστε σε ένα πανέμορφο μέρος και ελπίζω και η αποστολή μας να έχει επίσης πανέμορφο τέλος», είπε ο προπονητής της Αντβέρπ Αλέν Νταρντέν.
 
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject