Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-11-2015

Ρουμελιώτης: «Να μη μας υποτιμήσει ο Ολυμπιακός»

Rate this item
(0 votes)
Πολύ δύσκολη εβδομάδα ξεκινά σήμερα (23/11) για την ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία σε διάστημα 4 ημερών δίνει δυο εκτός έδρας παιχνίδια, την Τετάρτη με Ολυμπιακό και το Σάββατο με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Ο λίμπερο της Πατρινής ομάδας Μένιος Ρουμελιώτης μίλησε τόσο για τη νίκη επί του Ηρακλή όσο και για τα δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που έρχονται.

«Το παιχνίδι με τον Ηρακλή ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε και παρά την πίεση λόγω του πρέπει, παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Νομίζω ότι πλέον έχουμε βρει ρυθμό και παίζουμε καλό βόλεϊ» δήλωσε ο Μένιος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε:

«Πλέον έχουμε μπροστά μας δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια και το άγχος της Παναχαϊκής είναι την Κυριακή να επιστρέψει με βαθμό ή βαθμούς στην Πάτρα. Την Τετάρτη παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής όμως έχουμε παίξει φιλικά και τον γνωρίζουμε πολύ καλά. Έχουμε πολύ δύσκολο έργο και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μην μας υποτιμήσει. Το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης είναι διαφορετικό και έχουμε περισσότερες πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα όμως προέχει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

-Αγωνιστικά τι θα πρέπει να προσέξει η Παναχαϊκή για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνικό Αλεξανδρούπολης;

«Κοιτάξτε, θεωρώ ότι το βασικό είναι να έχουμε καθαρό μυαλό και υπομονή στο παιχνίδι μας. Έχουμε διακρίνει κάποια κενά σε 4 παιχνίδια, αν καταφέρουμε να μικρύνουμε τα κενά στην απόδοση μας, τότε ο αντίπαλος μας θα πρέπει να παίξει πολύ καλά για να μας κερδίσει».

Η προετοιμασία της Παναχαϊκής θα ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με τον Γιώργο Λυκούδη να μην αντιμετωπίζει απουσίες.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject