Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-11-2015

Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός και Ηρακλής – Παμβοχαϊκός στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Η Volley League «Πάμε Στοίχημα» παίζει στα κανάλια Novasports!
Στις 25/11 με Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός και Ηρακλής – Παμβοχαϊκός για την 5η αγωνιστική και στις 28-29/11 Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Κηφισιά για την 6η αγωνιστική
 
Το βόλεϊ έχει την τιμητική αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου τους αγώνες Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός και Ηρακλής – Παμβοχαϊκός για την εμβόλιμη 5η αγωνιστική (https://youtu.be/OjO8u5vtQJ4) και το Σαββατοκύριακο 28-29/11 τις αναμετρήσεις Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Κηφισιά για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League Πάμε Στοίχημα.
 
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 16:00, οι φίλοι του βόλεϊ θα δουν για την 5η αγωνιστική, τον αγώνα Ορεστιάδα – Παναθηναϊκός που θα καλυφθεί από το Novasports 3.
 
Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Τάσος Μπαϊρακτάρης και στο ρεπορτάζ ο Γιώργος Πανταζίδης.
 
Στις 18:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD και στο Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV), η αναμέτρηση Ηρακλής – Παμβοχαϊκός.
 
Στην περιγραφή θα είναι ο Παντελής Λώλης και στο ρεπορτάζ ο Παναγιώτης Στεφάνου. Και οι δύο αγώνες θα καλυφθούν από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.
 
Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 18:00 με τον αγώνα Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Τέλος, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 18:00 το Novasports 7 θα μεταδώσει τον αγώνα ΠΑΟΚ – Κηφισιά σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα.
 
Επίσης, η εκπομπή για το βόλεϊ, «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη, θα προβληθεί την Τρίτη 24 Νοεμβρίου στις 19:00 και την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στις 19:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα μεταφέρει τα πάντα γύρω από το πρωτάθλημα της Volley League Πάμε Στοίχημα, αλλά και όλη την αθλητική δραστηριότητα από το βόλεϊ. Μαζί του σε ειδικό ρόλο ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών Σωτήρης Δρίκος, που θα αναλύει τις φάσεις κάθε αγωνιστικής με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
 
Για περισσότερα σχετικά με τη Volley League Πάμε Στοίχημα: Το αναλυτικό πρόγραμμα στο www.novasports.gr/VolleyLeague05 Τα στιγμιότυπα των αγώνων και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο www.novasports.gr/WebTV-VolleyLeague Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του πρωταθλήματος Volley League στο www.novasports.gr/VolleyLeague Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για live κάλυψη των αγώνων Volley League.
 
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject