Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-12-2015

Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 - ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 12/12, 20.00, Novasports 3)

Rate this item
(0 votes)
Το παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ που θα γίνει στη Μίκρα και θα είναι τηλεοπτικό ξεχωρίζει από τους αγώνες της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» (12/12, 20.00, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Γεωργιάδης, Novasports 3).
 
Ο Ηρακλής είναι ο πρωταθλητής της Α2 και ο ΠΑΟΚ ο νταμπλούχος της Volley League. Η αναμέτρηση βρίσκει τις δύο ομάδες σε διαφορετική τροχιά στόχων στο πρωτάθλημα αλλά αμφότερες προέρχονται από νίκες στην 8η αγωνιστική.
 
Ο «γηραιός» προέρχεται από το νικηφόρο 3-2 στο Χαλκιοπούλειο επί της Λαμίας και αναζητά την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας.
 
«Ανεβασμένο ηθικό και συσπείρωση»
 
Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είπε: «Με την πρόσφατη νίκη μας στη Λαμία αναπτερώθηκε το ηθικό της ομάδας και ανακτήσαμε την χαμένη ψυχολογία. Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι διαφορετικό αλλά είναι στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα που κι αυτή έχει κάνει αλλαγή προπονητή, έχει μεγαλύτερο μπάτζετ και διαφορετικούς στόχους αλλά εμείς με τον κόσμο στο πλευρό μας θα παίξουμε καλό βόλεϊ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο. Ευελπιστώ όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια στην έδρα μας ότι ο κόσμος  θα είναι μαζί μας».
 
Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης τόνισε: «Χρειάζεται να συσπειρωθούμε, να δείξουμε ομαδικό πνεύμα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να  κάνουμε πράξη όσα μας έχει πει ο προπονητής μας, και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Περιμένουμε τον κόσμο, ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας και εμείς θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας. Δουλεύουμε πολύ για να βγάλουμε το καλύτερο».

Με Καλμαζίδη, χωρίς Χιμένες

Ο ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Καλμαζίδη και πάλι στον πάγκο του επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ορεστιάδα και θέλει να χτίσει ένα νέο σερί που θα τον φέρει και πάλι σε επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Κουβανός ακραίος Χαβιέ Χιμένες δεν θα αγωνιστεί καθώς θα εκτίσει την ποινή της δεύτερης και τελευταίας αγωνιστικής αποκλεισμού που του έχει επιβληθεί από τον αθλητικό δικαστή για το επεισόδιο στον αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο.
 
Ο Δημήτρης Εφραιμίδης που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή και φόρεσε την κυανόλευκη φανέλα δήλωσε: «Σίγουρα είναι ένα ιδιαίτερο ματς για μένα αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο γιατί θα το πληρώσουμε. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για τη νίκη που θα μας δώσει ώθηση για την πολύ δύσκολη συνέχεια».

Ο ακραίος του ΠΑΟΚ Πέτρος Πέτρογλου δήλωσε: «Μετά και τη νίκη με την Ορεστιάδα και τον ερχομό του νέου προπονητή έχει αλλάξει το κλίμα αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις επόμενες ημέρες», ενώ για το ματς με τον Ηρακλή σχολίασε: «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Όλα είναι δύσκολα. Για αυτό χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να περιορίσουμε τα λάθη μας. Ο Ηρακλής παίζει στην έδρα του και θα προσπαθήσει να μας πιέσει».

 
 
 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 9ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός - ΓΣ Λαμία

Διαιτητές: Μουλά Ε., Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Διαιτητές: Καντλή, Παπαχατζής. Γραμματεία: Κορρέ.
Γυμναστήριο Μίκρας 20.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΠΑΟΚ (Novasports 3)
Διαιτητές: Δανιηλίδου, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Δρανίτσας, Γιωγιού. Γραμματεία: Καρακούλια
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδας 20.00: ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Στεργιόπουλος Δ. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Βαγγέλογλου, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Γκαρίλης

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015
Γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» Σύρου 17.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Νικολόπουλος. Παρατηρητής: Πέρρος. Επόπτες: Παπακοσμάς, Βρούτσης. Γραμματεία: Παναγιωτίδης.
Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός (Novasports 4)
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ανδρονικίδης. Επόπτες: Καραγιαννόπουλος, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Παπακυριακοπούλου
Γυμναστήριο Αγυάς 19.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Βουδούρης, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Λιναρδάτος, Γκολφινόπουλος. Γραμματεία: Μάμμου
Mεταδόσεις Novasports
Tο Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στις 18.30 o αγώναw Ηρακλής - ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί από το Novasports 3 και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova), σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιάννη Πάγκου.
Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18.00 το Novasports 4 θα μεταδώσει τον αγώνα Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου.
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject