Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-01-2016

Το «Κουρνετόσημο» και ο στόχος για 4άδα του Νίκου Ρουμελιώτη

Rate this item
(0 votes)
Ψηλά τον πήχη βάζει για την επόμενη χρονιά ο Νίκος Ρουμελιώτης σε περίπτωση που η Παναχαϊκή παραμείνει στα σαλόνια της Volleyleague. 

«Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην τετράδα» είπε ο αρχηγός της Πατρινής ομάδας καλεσμένος της τηλεοπτικής εκπομπής «Στο Φιλέ» των καναλιών Novasports.

O Ρουμελιώτης έβγαλε το καπέλο του στον Κουρνέτα ενώ αναφέρθηκε και στην επιλογή της έδρας. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Νίκου Ρουμελιώτη ήταν οι εξής:

Σε ερώτηση για το γήπεδο της Αγυιάς: «Το πρόβλημα με το γήπεδο μας είναι ότι είναι μικρό. Το «Τόφαλος» είναι κρατικό γήπεδο και μας ζητήθηκε το 40% από τους χορηγούς τους και ουσιαστικά μας ζητούν ένα μεγάλο ενοίκιο για να το χρησιμοποιήσουμε και αυτό είναι δύσκολο. Θα ήθελα να παρέμβει η Λίγκα και να μας το παραχωρήσουν για να το χρησιμοποιήσουμε με χαμηλό κόστος. Θέλουμε πολύ να παίξουμε εκεί και είναι χαρακτηριστικό ότι με μικρή διαφήμιση στο Λιγκ Καπ είχαμε πολύ κόσμο στις κερκίδες και αυτό είναι θετικό».

Για την απόκτηση των δυο ξένων: «Δεν κάναμε λάθος που δεν πήραμε τους δύο ξένους νωρίτερα γιατί δεν είχαμε τα χρήματα να τους δώσουμε. Δεν θέλουμε να τάζουμε χρήματα τα οποία δεν μπορούσε να δώσουμε. Θέλουμε να είμαστε κύριοι και να κοιτάμε τους αθλητές στα μάτια μέσα και έξω από το γήπεδο. Το καλοκαίρι έπαιξαν ρόλο τα Capital Control και οι χορηγοί έκαναν πίσω. Όμως οι χορηγοί μας είδαν ότι κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και μετά από συνεννόηση μαζί τους πήραμε τους δυο ξένους πριν λίγες μέρες, Ειδικά η απόκτηση του Τόρες που είναι πρωταθλητής Ευρώπης είναι πολύ σημαντική και δείχνει πολλά».

Για την νέα αγωνιστική περίοδο: «Οι συζητήσεις που κάναμε με τους χορηγούς δεν αφορούσαν μόνο στην φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη χρονιά. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θέλουμε να διεκδικήσουμε την είσοδο μας στην 4αδα, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά θα το διεκδικήσουμε και λέω κάτι που εχω συζητήσει με τους χορηγούς που θα μας στηρίξουν. Ο σχεδιασμός που κάνουμε είναι να έρθουν αθλητές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν να κοιτάξουμε ψηλότερα τη νέα περίοδο. Θα χρειαστούμε δύο ακραίους που να κάνουν την διαφορά».

Για τον καλύτερο πασαδόρο που έχει συνεργαστεί: «Έμενα με έκανε καλύτερο παίκτη στην καριέρα μου και με βοήθησε να βγάζω χρήματα ο Βασίλης Κουρνέτας που είναι από τους καλύτερους πασαδόρους στον κόσμο. Αν στο μπάσκετ υπάρχει γκαλόσημο, για μένα στο βόλεϊ θα πρέπει να υπάρχει Κουρνετόσημο».

Για την μείωση των ομάδων: «Εγώ θα ήθελα ένα κλειστό πρωτάθλημα με 8 ή 10 το πολύ ομάδες. Αυτό που λέω μπορεί να μην με συμφέρει ως Παναχαϊκή αλλά είναι το καλύτερο για το πρωτάθλημα μας».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject