Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2016

O Παναθηναϊκός στους «8» του Κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο εισιτήριο για τη φάση των «8» του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών. Οι «πράσινοι» νίκησαν στην Καλαμάτα με 3-0 τη μαχητική Καλαμάτα 80 παρουσία 1.000 φίλων του βόλεϊ που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο της «παραλίας».

Σε ένα παιχνίδι-γιορτή για το Μεσσηνιακό βόλεϊ, ο Παναθηναϊκός πήρε το «εισιτήριο» για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας της «μαχητικής» Καλαμάτας '80 με 3-0 στο γεμάτο Κλειστό της Παραλίας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό και πάθος στην αναμέτρηση και κατάφεραν να κοντράρουν τους έμπειρους «πράσινους». Από το 16-16 ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό, ξέφυγε (16-19) για να πάρει προβάδισμα με 0-1 σετ (21-25).

Στο δεύτερο σετ, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και κατάφεραν να πάρουν διαφορές ασφαλείας (3-7, 8-16) για να φτάσουν εύκολα στο 0-2 σετ με 14-25.

Καλύτερη εκκίνηση για τους φιλοξενούμενους και στο τρίτο σετ με επιθετικές λύσεις και μπλοκ (0-2,3-7) απέναντι στη μαχητική Καλαμάτα ’80 που προσπαθούσε να μείνει κοντά στο σκορ (9-11, 12-14). Με μικρή αντεπίθεση οι «πράσινοι» έφτασαν στο +6 με το σετ να ολοκληρώνεται 17-25.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δυο προπονητές έδωσαν ευκαιρία σε πολλούς παίκτες σε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης άπαντες καταχειροκροτήθηκαν.

Η γνώμη του πάγκου:

Χρήστος Δημητρακόπουλος: «Καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Σε αυτόν τον αγώνα-γιορτή όμως προτεραιότητα ήταν να γεμίσει το γήπεδο και πραγματικά η παρουσία του κόσμου ήταν συγκλονιστική».

Δημήτρης Ανδρεόπουλος: «Παίξαμε πολύ σοβαρά γιατί θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που είναι πάντα κοντά μας και τον κόσμο της Καλαμάτας που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».νεται 17-25.

Τα σετ: 0-3 (21-25, 14-25, 17-25)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Δημητρακόπουλος) : Μπουσούνης, Μανιατέας, Μάνα, Κακαλέτρης, Ντάκουρης, Κωτσάκης, Εξαρχέας λ/, Σκαρτσίλης Γρ. λ/, Αποστολόπουλος, Βλάσσης Σκαρτσίλης Δ., Γιατράκος, Χανδρινός

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπέλος, Πανταλέων, Μαρούλης, Γκιμαράες, Κανέλλος, Σούρδι, Πολυχρονιάδης λ/, Μπούρας λ/, Φερέιρα, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Ρεζκ, Ρούσης, Αγγελής.

Πηγή: ΕΟΠΕ - volleyball.gr

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject