Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-02-2016

To τελευταίο εισιτήριο της 8αδας του κυπέλλου στο Ζηρίνειο

Rate this item
(1 Vote)
Volleyleague
Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών θα πέσει αύριο το απόγευμα στο Ζηρίνειο με το μεγάλο ντέρμπι ΑΟΠ Κηφισιάς - Φοίνικας Σύρου που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2 στις 17:30.

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης του Κυπέλλου Ανδρών θα πέσει αύριο το απόγευμα στο Ζηρίνειο με το μεγάλο ντέρμπι ΑΟΠ Κηφισιάς - Φοίνικας Σύρου που θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ 2 στις 17:30.

Η Κηφισιά βρίσκεται στη 2η της Volleyleague με 38 βαθμούς, ο Φοίνικας είναι στην 3η με 36 βαθμούς ενώ στο αντίστοιχο ματς του πρωταθλήματος που είχε διεξαχθεί στο Ζηρίνειο νικητές ήταν οι γηπεδούχοι με 3-1.

«Είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες, καθώς όποιος χάσει αποκλείεται από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα διαφορετικό από αυτό του πρωταθλήματος. Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου είναι από τις καλύτερες ομάδες και εύχομαι ο κόσμος να χαρεί το θέαμα», δήλωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς Κώστας Αρσενιάδης ο οποίος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Φοίνικα αν και η αποστολή των Συριανών ταξίδεψε το μεσημέρι μέσα σε κακοκαιρία κι αυτό ήταν ένας επιπλέον πονοκέφαλος για τον Ντούσκο Νίκολιτς.

«Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει κανείς πόσο δύσκολο είναι», παραδέχθηκε ο Σέρβος τεχνικός εν πλω και συμπλήρωσε αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση: «Σίγουρα ήταν μια ‘περίεργη’ κλήρωση την οποία δεν έχω καταλάβει, αλλά εμείς πρέπει να παίξουμε κι αυτό θα κάνουμε. Η Κηφισιά είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά εντός έδρας κι από τη στιγμή που ο αγώνας γίνεται στο σπίτι τους έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά κι εμείς θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και γι’ αυτό θα παλέψουμε. Δεν έχει σημασία ότι γνωρίσαμε την ήττα την περασμένη εβδομάδα στο πρωτάθλημα ή ότι η Κηφισιά είχε επίσης απώλεια, αφού πρόκειται για διαφορετική διοργάνωση και κυρίως για ένα νοκ άουτ παιχνίδι στο οποίο η ψυχολογία είναι εντελώς διαφορετική».

Πηγή: ΕΟΠΕ - volleyball.gr

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject