Print this page
12-02-2016

Ηρακλής Πετ.2015 - Παναθηναϊκός (13/2, 19.00, 17η αγωνιστική)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι της Μίκρας μεταξύ του Ηρακλή και του Παναθηναϊκού είναι από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» (13/2, 19.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης).

Ο Ηρακλής βρίσκεται στη καλύτερη αγωνιστική περίοδο μέσα στη σεζόν καθώς προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη στο Βραχάτι επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ και φυσικά από τις προκρίσεις σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο που τον διατηρούν μέσα σε όλους τους στόχους της σεζόν.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού έχει πολύ καλή ψυχολογία και φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη που θα τον ανεβάσει και πάλι στην 10η θέση και πολύ κοντά στις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται και που εκ των πραγμάτων θα εμπλακούν στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία. Ο «γηραιός» έχει 12 βαθμούς και 4 νίκες.

«Το 100% για τη νίκη»

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο τεχνικός του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό για μας από βαθμολογικής σημασίας και επίσης σημαντικό γιατί είναι στην έδρα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα που έχει σημειώσει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και να μείνουμε κοντά με τους αντιπάλους στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι αρκετά καλή ομάδα και έμπειρη με καλό σερβίς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να προσέξουμε να μην κάνουμε τα λάθη που μας στοιχίζουν, εύκολα λάθη. Θα είναι δύσκολο να κερδίσουμε αλλά κοιτάμε μόνο τη νίκη και θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να τη διεκδικήσουμε».

«Στόχος η νίκη»

Ο Παναθηναϊκός μετά την πρόκριση του στα προημιτελικά του κυπέλλου αλλά και τη νίκη επί της Ορεστιάδας θέλει να πάρει «διπλό» και με την 11η νίκη του να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για είσοδο στην 4αδα. Ο Παναθηναϊκός έχει 28 βαθμούς έναντι 34 του ΠΑΟΚ και 36 του τρίτου Φοίνικα.

Ο κεντρικός τoυ Παναθηναϊκού Νάσος Σαμαντάς δήλωσε στο paovolleyball.gr: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα. Ο αντίπαλός μας επειδή βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και διανύουμε ήδη το δεύτερο γύρο, θα παλέψει πολύ δυνατά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν απομείνει. Είμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό θα επιδιώξουμε να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Στον Α΄γύρο ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016
Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» Ορεστιάδας 19.00: ΑΟ Ορεστιάδας - ΑΣ Άρης
Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας. Παρατηρητής: Σαρδάνης. Επόπτες: Σταματόπουλος, Βαγγέλογλου. Γραμματεία: Γκαρίλης
Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00 (Novasports-6): Ολυμπιακός - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Οικονομοπούλου, Τριανταφυλλόπουλος. Γραμματεία: Εμμανοηλίδη
Παναχαϊκής 20.00: Παναχαϊκή Πετ.2013 -  ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ.
Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Φραγκάκης. Παρατηρητής: Ιορδανίδης. Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γλωσσίδης. Γραμματεία: Μάμμου
Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ.2015 - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Κάλλης. Επόπτες: Κύρκος, Κεχαγιά. Γραμματεία: Παναγιωτίδου

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016
«Δ.Βικέλας» Σύρου 16.30: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΓΣ Λαμία
Διαιτητές: Μουλά Ε., Μουλά Λ. Παρατηρητής: Βαρθαλίτης. Επόπτες: Βρούτσης, Παπακοσμάς. Γραμματεία: Παναγιωτίδης

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016
Ζηρίνειο 18.00 (Novasports-3): ΑΟΠ Κηφισιά - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Βουδούρης. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Μαριδάκης. Γραμματεία: Παπασηφάκη.