Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-02-2016

Κ. Χριστοφιδέλης: «Διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του A΄γύρου»

Rate this item
(1 Vote)
Ο ακραίος της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Ζηρίνειο για την 17η αγωνιστική της Volley League Πάμε Στοίχημα (Δευτέρα 15/2/16 στις 18.00, Novasports-3):

«Όπως όλα τα παιχνίδια έτσι και αυτό με τον ΠΑΟΚ είναι για εμάς ντέρμπι. Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει ότι στα ντέρμπι ανταποκρινόμαστε καλύτερα, συγκριτικά με θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει και στο παιχνίδι της Δευτέρας.
Απέναντι μας έχουμε ένα ικανό και άξιο αντίπαλο, τον περσινό νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα έχει ενισχυθεί με αξιόλογους αθλητές, ενώ έχει και νέο προπονητή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι μας. Ο αγώνας της Δευτέρας στο Ζηρίνειο είναι διαφορετικός από αυτόν του πρώτου γύρου.
Από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το παιχνίδι μας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο και από εκεί και πέρα ο καλύτερος ας κερδίσει.
Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που βασίζεται στη δύναμη και θεωρώ ότι αν τους κρατήσουμε σε χαμηλά επίπεδα όσον αφορά στην υποδοχή και μπορέσουμε να τους κόψουμε στο μπλοκ έχουμε πολλές ελπίδες για τη νίκη».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject