Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
16-02-2016

Ι. Κόντος: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους»

Rate this item
(1 Vote)
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Ιωάννης Κόντος με δήλωση του στάθηκε στην παρουσία των φιλάθλων στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ για την Volley League «Πάμε Στοίχημα».


Ο Ιωάννης Κόντος τόνισε:  Τόσο εγώ, όσο το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, για την υποστήριξή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και σίγουρα μας έδωσαν ακόμα περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Αισθανόμαστε υπέροχα με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τις νεαρές αθλήτριες των ακαδημιών βόλεϊ του Ηρακλή Κηφισιάς, οι οποίες με την παρουσία τους στο Ζηρίνειο μας υποστήριξαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ οι οποίοι υποστήριξαν την ομάδα τους με άψογο τρόπο, όπως αρμόζει στον ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης».

ΤΑΑ ΑΟΠ Κηφισιάς

 

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο με 3-2 σετ

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject