Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-02-2016

Δεληκώστας: «Πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου»

Rate this item
(0 votes)
Τις πρώτες του δηλώσεις στο site του ΓΑΣ Παμβοχαϊκός έκανε ο νέος προπονητής της ομάδας Κώστας Δεληκώστας.

 

Τι στόχους που έχει θέσει στον Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκός την δεδομένη χρονική περίοδο;

«Πρώτος και άμεσος στόχος είναι το παιχνίδι κυπέλλου για την προημιτελική φάση του θεσμού με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Τρίτη. Θεωρώ ότι έχουμε τον χρόνο να παρουσιάσουμε έτοιμη την ομάδα ώστε αυτή να μπορέσει να διεκδικήσει τη νίκη - πρόκριση στο final four του κυπέλλου».

Ο δεύτερος στόχος έχει να κάνει με την ατομική βελτίωση των παικτών και κατ’ επέκταση την ομαδική βελτίωση. Παρόλο που το χρονικό περιθώριο που έχουμε στην διάθεση μας είναι μικρό, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε διότι η ποιότητα των Ελλήνων αλλά και των ξένων παικτών είναι πολύ καλή.
Όπως εξήγησα και στην διοίκηση, αλλά και στους παίκτες ο λόγος που δέχθηκα την πρόταση του Παμβοχαϊκού είναι αυτή η ποιότητα των παικτών και θέλω να δώ τις δυνατότητες τους ,και που μπορούν να φτάσουν μέσα από την προπόνηση, την σωστή διαχείριση του παιχνιδιού αλλά και την ατομική βελτίωση μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι, παρά μόνο δουλειά και ότι αυτή η συνεργασία μπορεί να μας δώσει την δυνατότητα ανανέωσης και για την επόμενη χρονιά».

Πηγή: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject