Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2016

Συνέντευξη Τύπου Λιγκ Καπ: «Στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ»

Rate this item
(0 votes)
Με τη φράση «στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ» ο αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Λεονταρίτης άνοιξε τη παρουσίαση της συνέντευξη Τύπου του φάιναλ-4 Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή και το Σάββατο στο γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» στην Ερμούπολη με τη συμμετοχή του γηπεδούχου ΑΟ Φοίνικα Σύρου, του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, του κατόχου του περσινού τίτλου Ολυμπιακού και του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015.

 

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας που μας δίνεται η δυνατότητα για άλλη μία φορά να φιλοξενήσουμε στην Σύρο άλλη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση. Ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ, αγαπάμε την ομάδα μας αλλά έχουμε αποδείξει ότι αγαπάμε το ίδιο το άθλημα και προσπαθούμε να συνεισφέρουμε όσο μπορούμε για να πάρει το βόλεϊ την θέση που του αξίζει», είπε αρχικά ο Λεονταρίτης και πρόσθεσε:

 

« Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό για την διαμονή των ομάδων, έχουμε εμπειρίες από παλιότερες διοργανώσεις και αυτό το φάιναλ-4 θα είναι μία διοργάνωση που μόνο θετικά θα συζητηθεί. Η ποιότητα των ομάδων είναι γνωστή, φιλοξενούμε τρία μεγάλα ιστορικά σωματεία. Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε πλέον να βρισκόμαστε ανάμεσα τους. Δεν ξεχνάμε ότι είχαμε την χαρά να κερδίσουμε το 1ο Λιγκ Καπ, οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου. Εμείς ως Σύρος έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που βρίσκονται σε άλλο επίπεδο, άλλη αθλητική διάσταση».

 

«Κοντά στο βόλεϊ»

 

Ο αντιδήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου εκπροσώπησε τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων απουσίαζε: «Εκ μέρους του δημάρχου σας καλωσορίζω στη Σύρο. Το νησί μας τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει στο να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις του ελληνικού βόλεϊ, προάγοντας το άθλημα. Ευχαριστώ την Nova για την κάλυψη της διοργάνωσης. Σαν δήμος Ερμούπολης θα είμαστε πάντα αρωγοί έτσι ώστε να αποκτήσει το ελληνικό βόλεϊ περισσότερους φιλάθλους, να μάθει ο κόσμος το ευ αγωνίζεσθαι. Σαν γνήσιος συριανός εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Φοίνικας».

 

Πρώτη προπόνηση ο Ηρακλής

 

Ο Ηρακλής είναι η πρώτη ομάδα που θα προπονηθεί στο «Δημήτριος Βικέλας» στις 16.00, στις 17.30 ο Ολυμπιακός, στις 19.00 ακολουθεί ο Φοίνικας και στις 20.30 ο ΠΑΟΚ με την τεχνική σύσκεψη των ομάδων του τουρνουά να πραγματοποιείται μιάμιση ώρα αργότερα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης. 

 

Προπώληση εισιτηρίων

Υπενθυμίζεται ότι η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται σήμερα από 18:00 έως 20:30 και αύριο από 11:00 το πρωί έως 14:30 το μεσημέρι στα γραφεία της Λέσχης Φίλων του ΦΟΙΝΙΚΑ επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου πλησίον της Πλατείας Μιαούλη, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εισιτήρια και αύριο έξω από το γήπεδο λίγο πριν από την έναρξη των αγώνων.

 

Καλμαζίδης - Κουρνέτας: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Ορφανός - Γάτσης: «Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας που φοράμε»

Πιάτσα - Φιλίποφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Λάππας - Νίκολιτς: «Ο Φοίνικας καθιερώθηκε στην ελίτ» 

Συνέντευξη Τύπου Λιγκ Καπ: «Στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ»


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4 ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2015-16
Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Σύρος
Τηλεοπτική μετάδοση - Novasports-3
Ημιτελικοί - Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
17.00:  Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
19.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Τελικός - Σάββατο 20 Φεβρουαρίου  2016
21.00: Νικητές ημιτελικών
Αφιέρωμα στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»




 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject