Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2016

Καλμαζίδης - Κουρνέτας: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Γιάννης Καλμαζίδης και ο αρχηγός του Βασίλης Κουρνέτας εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου. Ο δικέφαλος συμμετέχει για δεύτερη φορά σε φάιναλ-4 Λιγκ Καπ μετά το 2013 στο Βραχάτι, ενώ ο Κουρνέτας ως πασαδόρος του Φοίνικα κατέκτησε τον τίτλο στο 1ο Λιγκ Καπ που είχε γίνει τη σεζόν 2011-12.

 

Αλλά και ο ΠΑΟΚ έζησε τις πρώτες μεγάλες στιγμές του στη Σύρο καθώς κατέκτησε πριν ένα χρόνο το κύπελλο Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ στον Β΄ ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου και ο τεχνικός του διεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε: «Ξέρουμε κάθε φορά που ερχόμαστε στη Σύρο πως όλο το νησί  αγαπάει πραγματικά το βόλεϊ. Το νιώθουμε και είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας που ασχολούμαστε να το βλέπουμε. Εμείς όπως και όλες οι ομάδες είμαστε εδώ για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει καλό τουρνουά και θέλω να πιστεύω ότι και οι ομάδες θα ανταπεξέλθουν. Φαβορί δεν υπάρχουν σε τέτοια παιχνίδια. Μπορεί να υπάρχει διαφορά δυναμικότητας αλλά δεν νικάει πάντα ο καλύτερος, ειδικά σε νοκ άουτ παιχνίδια».

 

«Δεν θα είναι εύκολο»


Ο Βασίλης Κουρνέτας που πέρασε δύο δημιουργικά χρόνια της καριέρας του στη Σύρο είπε: «Χαίρομαι κάθε φορά που έρχομαι εδώ, πέρασα δύο πολύ καλά χρόνια στη Σύρο. Εύχομαι αυτός ο ζήλος που έχει το νησί να συνεχιστεί για πολλά χρόνια γιατί σίγουρα η επαρχία έχει δώσει ώθηση σε δύσκολους περιόδους. Όσο αφορά το αγωνιστικό, πιστεύω όποια ομάδα βρεθεί στην καλύτερη κατάσταση θα μπορέσει να φύγει με την κούπα. Δεν θα είναι εύκολο, ειδικά όταν αντιμετωπίζεις τον Φοίνικα στην έδρα του, που δεν έχει χάσει ακόμα φέτος. Εμείς είμαστε σε ανοδική τροχιά και θέλουμε να το δείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο γιατί τα λόγια περί φαβορί δεν έχουν νόημα. Εύχομαι και άλλες επαρχιακές πόλεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Σύρου».

 

Ορφανός - Γάτσης: «Ξέρουμε την ιστορία της φανέλας που φοράμε»

Πιάτσα - Φιλίποφ: «Πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον τίτλο»

Λάππας - Νίκολιτς: «Ο Φοίνικας καθιερώθηκε στην ελίτ» 

Συνέντευξη Τύπου Λιγκ Καπ: «Στη Σύρο ζούμε και αναπνέουμε για το βόλεϊ»


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4 ΛΙΓΚ ΚΑΠ «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 2015-16
Γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας» Σύρος
Τηλεοπτική μετάδοση - Novasports-3
Ημιτελικοί - Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
17.00:  Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015
19.30: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
Τελικός - Σάββατο 20 Φεβρουαρίου  2016
21.00: Νικητές ημιτελικών

Αφιέρωμα στο Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς»



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject