Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-02-2016

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Παμβοχαϊκού

Rate this item
(0 votes)
Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στο Kallas beach η διοίκηση του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου παρουσία και του Δημάρχου του Δήμου Βέλου Βόχας, αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Από την οικογένεια του Παμβοχαϊκού το παρών έδωσαν οι αθλητές της Επαγγελματικής ομάδας, οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών καθώς και αντιπροσωπεία από το Ποδηλατικό τμήμα του Συλλόγου καθώς και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο.
Την τιμητική τους σε αυτή την εκδήλωση είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκός που την περασμένη χρονιά πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ανώτατα, και Τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και βραβεύτηκαν από τον σύλλογο για αυτή τους την επίδοση.
Η όλη εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία ,και αυτό οφείλετε στους ακούραστους ανθρώπους του συλλόγους που φρόντισαν για την παραμικρή λεπτομέρεια.
Μεγάλη συμβολή στην επιτυχία της βραδιάς είχαν και οι χορηγοί που με τα δώρα τους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά.

Πηγή: ΤΑΑ ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject