Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2016

ΠΑΟΚ - Ηρακλής Πετ.2015 (20η αγωνιστική, 13/3, 18.30)

Rate this item
(0 votes)
Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του βόλεϊ στη πόλη και παίζει καθοριστικό ρόλο για την πορεία του δικεφάλλου για την κατάληψη της 3ης θέσης αλλά και του «γηραιού» για την είσοδο του στην 8αδα (20η αγωνιστική, 13/3, 18.30, Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μυλωνάκης).

 

Ο ΠΑΟΚ στοχεύει για την 15η νίκη του. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας -3 πίσω από τον Φοίνικα που δοκιμάζεται στη Σύρο και στα τρία ματς που απομένουν (με Ηρακλή, Ολυμπιακό και Παναχαϊκή) θέλει νίκες για να περάσει στην 3η θέση. Η εβδομάδα κύλησε καλά για τον δικέφαλο με δυνατές προπονήσεις και τον Γιάννη Καλμαζίδη να είναι απόλυτα ευχαριστημένος.

«Στρώνουν τα πράγματα»

«Θεωρητικά είναι ενα ματς που πρέπει να νικήσουμε με καθαρό σκορ. Στην πράξη όμως ακόμα και να νικήσουμε δύσκολα θα μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και για το λόγο αυτό δεν ασχολούμαστε με τη βαθμολογία αλλά με την αγωνιστική μας κατάσταση. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που κάναμε την όλη την εβδομάδα. Σιγά, σιγά στρώνουν τα πράγματα και μία νίκη επί του Ηρακλή θα μας ανεβάσει και ψυχολογικά. Ο Ηρακλής παίζει πολύ καλύτερα απ΄ότι στον Α΄γύρο. Και το λίμπερο του και ο ξένος του έδεσαν την υποδοχή και έχουν πολλές επιλογές. Ελπίζω να ευχαριστηθεί ο κόσμος βόλεϊ», δήλωσε ο Καλμαζίδης.

Ικανός για όλα ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής παρά την περιπετειώδη εβδομάδα που μεσολάβησε είναι έτοιμος να πάρει από τους νταμπλούχους θετικό αποτέλεσμα που θα τον «απογειώσει» βαθμολογικά. Η ομάδα έχει γράψει σερί νικών 4-0 και δείχνει πως είναι ικανή για όλα. Έχει 21 βαθμούς, έναντι 22 της 8ης Ορεστιάδας που δοκιμάζεται στην Κηφισιά και είναι ευκαιρία για τη μεγάλη υπέρβαση της 8αδας.

Ο τεχνικός του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός που κρατάει με επιτυχία το τιμόνι σε δύσκολες εποχές είπε: «Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους, ο ΠΑΟΚ παίζει για το πρωτάθλημα ενώ εμείς για την παραμονή. Σ’ αυτό το παιχνίδι θα έχει το πλεονέκτημα καθώς παίζουμε και στην έδρα του αλλά αυτό δε μας σταματά σαν Ηρακλής να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να προσπαθήσουμε για τη νίκη. Ξέρουμε ότι ακολουθεί για μας δύσκολο πρόγραμμα, με τις ομάδες που ουσιαστικά είναι στην 4άδα αλλά θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς για να παραμείνουμε στην κατηγορία». 

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει εύκολα 3-0 σετ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
 
Παρασκευή 11 Mαρτίου 2016
«Χαλκιοπούλειο» Λαμίας 20.00: ΓΣ Λαμία - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ακαρέπης. Επόπτες: Καλαντζής, Λιδωρικιώτη. Γραμματεία: Τσάβου

Σάββατο 12 Mαρτίου 2016
«Μιχ.Παρασκευόπουλος» Αλεξανδρούπολη 20.00 (Νοvasports-7): ΜΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΑΟ Φοίνικας Σύρου
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Ιωαννίδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου Β.

Κυριακή 13 Mαρτίου 2016
Πανελληνίου 16.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Διαιτητές: Φραγκάκης, Γεροθόδωρος. Παρατηρητής: Βασιλειάδης. Επόπτες: Δαλέκου, Πικραμένος. Γραμματεία: Καρατζογλίδου
PAOK Sports Arena 18.30: ΠΑΟΚ - Ηρακλής Πετ.2015
Διαιτητές: Αβραμίδης, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Κάλλης.  Επόπτες: Πεχλίδης, Κύρκος. Γραμματεία: Καρακούλια
Ζηρίνειο Κηφισιάς 18.30: ΑΟΠ Κηφισιά - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Κυριοπούλου, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Ράπτης. Επόπτες: Αντωνόπουλος, Γεωργάκη. Γραμματεία: Παπασηφάκη

Καθαρή Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016
Μίκρας 18.00 (Νοvasports-3): ΑΣ Άρης - Παναχαϊκή Πετ.2013
Διαιτητές: Θεμελής, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Στεργιόπουλος Χρ., Δρανίτσας. Γραμματεία: Παναγιωτίδου



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject