Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
15-03-2016

Σαρικεΐσογλου: «Το ήθελα και το πάλευα για τις... γυναίκες της ζωής μου»

Rate this item
(0 votes)
Μετά τη δύσκολη αποστολή στη Μίκρα και τη νίκη επί του Άρη, ήρθε η ώρα της χαλάρωσης στη ζεστασιά της οικογένειας του. Την ώρα που ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου φρόντιζε τη δίχρονη κόρη του Άννα Αθανασία, πληροφορήθηκε για την διάκριση του ως mvp της 20ης αγωνιστικής και παραδέχτηκε: «Είναι ένα ακόμα καλό νέο. Δεν κρύβω πως το ήθελα και το πάλευα. Είχα υποσχεθεί αυτή τη διάκριση στη σύζυγο μου (σ.σ.Γεωργία) και στη κόρη μου. Αισθάνομαι χαρά και δικαίωση για την προσπάθεια μου».

 

Που αφιερώνεις το... αγαλματάκι του mvp;

«Θέλω να αφιερώσω σε πολλούς αυτή την ατομική διάκριση που είναι και η πρώτη μου στην Volley League. Στην γυναίκα μου που με ανέχεται, με αντέχει και με στηρίζει. Στην κόρη μου και φυσικά στους γονείς μου (σ.σ.Γιώργος και Αθανασία) που μου συμπαραστέκονται. Φυσικά δεν θα είχα πάρει αυτή τη διάκριση εάν δεν είχα τους πολύ καλούς συμπαίκτες και την άριστη συνεργασία με τους προπονητές μου. Τους ευχαριστώ όλους».

Θεωρείς πως η νίκη επί του Άρη είναι νίκη σωτηρίας;

«Είναι από τις πιο σημαντικές νίκες που έχουμε πετύχει στο εφετινό πρωτάθλημα. Θα είναι νίκη σωτηρίας εάν καταφέρνουμε να νικήσουμε και τη Λαμία την επόμενη αγωνιστική. Μετά τη νίκη μας αυτή μιλάμε με άλλες συνθήκες. Έχουν ένα καλό πλεονέκτημα και κρατάμε την τύχη στα χέρια μας».

Αγωνίστηκες τρεις σεζόν στον Άρη και μάλιστα την περίοδο 2009-10 πήρατε και την 3η θέση. Πως αισθάνθηκες που έπαιζες ένα τέτοιο ματς αντίπαλος του στη Μίκρα;

«Δε σήμαινε απολύτως τίποτα που έπαιζα κόντρα στον Άρη. Αυτό το ματς έτυχε να παίξω αντίπαλος του και να παίξουμε καλά. Ζω από το βόλεϊ, είμαι επαγγελματίας, δένομαι με τις ομάδες αλλά υπάρχει ο επαγγελματικός και αγωνιστικός εγωισμός. Για αυτό το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως θα νικήσω για να σωθεί η Παναχαϊκή».

Θα ριζώσεις στην Πάτρα ειδικά τώρα που η Παναχαϊκή ανανεώνει την παραμονή της;

«Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Οταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα τα πούμε. Δεν ξέρω εάν θα ριζώσω αλλά αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις επιδόσεις μου. Έχουμε καλή και δεμένη ομάδα που παίζει με πάθος και κάποιες φορές με συναίσθημα για αυτό και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλες νίκες».

Ποιες ομάδες πιστεύεις πως θα υποβιβαστούν;

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα υποψήφιοι είναι η Λαμία και ο Άρης. Η Λαμία δίκαια και φυσιολογικά βρίσκεται εκεί διότι δε μας έδειξε την εικόνα που είχε άλλες χρονιές. Αντίθετα πιστεύω πως ο Άρης αδικείται με τη βαθμολογική του θέση. Η εφετινή ομάδα του Άρη μας έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει μεγαλύτερα πράγματα».

 

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου MVP Βίκος Cola της 20ης αγωνιστικής

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject