Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-03-2016

O AOΠ Κηφισιάς έτοιμος για όλα στο φάιναλ-4 του κυπέλλου

Rate this item
(2 votes)
Η παρουσία του ΑΟΠ Κηφισιά για δεύτερη φορά σε φάιναλ-4 κυπέλλου αλλά και για δεύτερη φορά στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα» μόνο τυχαία δε μπορεί να χαρακτηριστεί.

 

Ειδικά όσοι παρακολούθησαν την χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η διοίκηση του συλλόγου στο δημαρχείο Κηφισιάς, μπορούν να εξηγήσουν την επιτυχημένη πορεία της ομάδας. Οπως φαίνεται πίσω από την πολύ καλή ομάδα κρύβεται μία συντονισμένη προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο και στον Δήμο από ικανούς παράγοντες που με αγάπη και μεράκι χτίζουν μία ξεχωριστή προσπάθεια στο ανδρικό βόλεϊ.

 

«Το ιδανικό μοντέλο»

Ο προπονητής του ΑΟΠ Κώστας Αρσενιάδης αναφέρθηκε στο στόχο του κυπέλλου αλλά και για την πορεία της ομάδας του: «Η Κηφισιά πρωταγωνιστεί και κάνει πρωταθλητισμό σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο άθλημα όπως είναι το βόλεϊ όπου κυριαρχούν τα μεγάλα κλαμπ. Χωρίς ποδοσφαιρικούς παράγοντες και οπαδούς παρουσιάζει ένα διαφορετικό μοντέλο που προσωπικά το θεωρώ ιδανικό. Είναι αυτό που ονειρευόμουν. Θέλω να συνεχιστεί η προσπάθεια αν και αυτό θα είναι δύσκολο τα επόμενα χρόνια. Το πιο δύσκολο ματς για μας στο κύπελλο θα είναι ο ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα που την έχουμε κερδίσει και μας έχει κερδίσει. Θέλουμε να πάμε στον τελικό».

 

«Θα πάω να δω βόλεϊ. Θέλετε να έρθετε;»

Ο αρχηγός του ΑΟΠ Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης πριν την τοποθέτηση του μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους μία εμπειρία που έζησε νωρίτερα μέσα στην ημέρα στο διάλειμμα του ιδιωτικού σχολείου που διδάσκει ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Μια μικρή μαθήτρια τον πλησίασε και του είπε πως ο μπαμπάς της αγόρασε εισιτήρια για το φάιναλ΄-4 του κυπέλλου το σαββατοκύριακο στη Γλυφάδα και του είπε:

«Κύριε ο μπαμπάς μου πήρε εισιτήρια για να δω βόλεϊ. Θέλετε να έρθετε;».

«Δεν γνωρίζω εάν το κοριτσάκι γνώριζε πως θα αγωνίζομαι στο κύπελλο αλλά μου φάνηκε πολύ ωραίο όλο αυτό. Τα παιδιά αγαπάνε το βόλεϊ αρκεί κάποιος να τα σπρώξει σε αυτό», είπε ο Νικολάκης και πρόσθεσε για όσους υποστηρίζουν πως σύντομα θα κρεμάσει τα παπούτσια του: «Θα κάνουν κλαμπ με τη γυναίκα μου που όλο μου λέει να σταματήσω για να μείνω σπίτι. Δεν έχω σκοπό να σταματήσω...».

Ο Νικολάκης αναφέρθηκε στην τεράστια προσπάθεια που κάνει ο ΑΟΠ στις υποδομές: «Ξεκίνησε μία μεγάλη προσπάθεια στα παιδικοεφηβικά τμήματα και αυτό το θεωρώ πιο σημαντικό. Είναι τυχερή η τοπική κοινωνία της Κηφισιάς που μέσα στην γειτονιά υπάρχουν τόσο σημαντικές προσπάθειες και ομάδες που προσφέρουν τέτοιο θέαμα».

Για την πορεία της ομάδας και για το φάιναλ-4 του κυπέλλου ο Νικολάκης είπε: «Έχουμε καλή διοίκηση, καλούς παίκτες και οι επιλογές του προπονητή μας πετυχαίνουν κάθε καλοκαίρι. Εδώ χρειάζεται και λίγο τύχη. Πάμε στο φάιναλ-4 για να διασκεδάσουμε την συμμετοχή μας. Δεν έχουμε άγχος. Ειδικά εάν περάσουμε στον τελικό θα γίνουμε ακόμα πιο επικίνδυνοι».

 

«Τίτλος και ακαδημίες»

Αυθόρμητος και γεμάτος όνειρα για το μέλλον είναι ο πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς Γιάννης Κόντος ο οποίος είπε: «Κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια. Ο ΑΟΠ κουβαλάει την ιστορία του ΑΟ Κηφισιάς και προήλθε από τη συνένωση με τη Μεταμόρφωση. Έχουμε πολύ καλούς συνεργάτες και πολύ καλό προποπονητή. Τους ευχαριστώ όλους. Ευχαριστώ τους χορηγούς μας, τον δήμαρχο Γιώργο Θωμάκο και τον πρώην δήμαρχο Νίκο Χιωτάκη. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε έναν τίτλο, αν όχι και τίτλους στο ανδρικό βόλεϊ. Γιατί όχι να κάνουμε αρχή από το κύπελλο. Ξεκινήσαμε μεγάλη προσπάθεια και στις ακαδημίες. Θέλουμε κάποια στιγμή να έχουμε στην ομάδα δικά μας παιδιά και να τονώσουμε το ανδρικό βόλεϊ που φθίνει. Στο φάιναλ-4 πάμε για να πρωταγωνιστήσουμε και να πάρουμε το κύπελλο».

 

«Έχουμε όνειρα και πλάνα»

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι του Δήμου σε βόλεϊ και μπάσκετ και τόνισε πως θα συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια της διοίκησης του ΑΟΠ Κηφισιάς. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο φάιναλ-4 του κυπέλλου, ενώ σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου είπε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής. Αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόβλεψη για να κατασκευαστεί κολυμβητήριο και προπονητήρια στην οδό Ποταμού που θα αποσυμφορήσουν το πρόγραμμα στο Ζηρίνειο. Είμαστε κοντά σε συμφωνία και για ένα γυμναστήριο με ειδικό μπαλόνι, ενώ έχουμε και ένα ακόμα πλάνο που ευελπιστούμε να γίνει καλό καλό αλλά δε θέλω να πω περισσότερα για την ώρα. Έχουμε πολλά όνειρα και πολλά πλάνα για τον αθλητισμό του Δήμου Κηφισιά».

 

Το νέο σάιτ του ΑΟΠ Κηφισιάς

Στο τέλος της συνέντευξης Τύπου ο υπεύθυνος Τύπου Νίκος Καραβάσιος του ΑΟΠ Κηφισιάς έκανε παρουσίαση του νέου σάιτ του συλλόγου www.kifissiavolley.gr

 

Στη βασική φωτογραφία από αριστερά: Ο Δημήτρης Νικολάκης, ο Κώστας Αρσενιάδης, ο Γιάννης Κόντος, ο Νίκος Καραβάσιος, ο Γιώργος Θωμάκος και ο Αχιλλέας Κουρέπης.

 

Σε λίγο περισσότερα...

 

 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject