Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-04-2016

Οι κορυφαίοι των ημιτελικών «δείχνουν» τον πρωταθλητή

Rate this item
(0 votes)
Οι κορυφαίοι των ημιτελικών «δείχνουν» τον πρωταθλητή
Download attachments:
Από τα στατιστικά των ημιτελικών βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι δύο φιναλίστ των τελικών Φοίνικας Σύρο και ΠΑΟΚ.

 

Στην επίθεση επιβεβαιώνεται πως θα έχουμε μία μεγάλη μονομαχία Σεπέδα και Ντόκιτς, ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στο σερβίς, ενώ στο μπλοκ οι δύο ομάδες έχουν ενισχύσει σημαντικά τη θέση τους με την παρουσία των Νίκου Σμαραγδή και Ανδρέα Ανδρεάδη που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.  Επίσης όπως φαίνεται από την αποτελεσματικότητα στην επίθεση η επίθεση από το κέντρο με πρώτο χρόνο (εφόσον υπάρχει καλή υποδοχή) είναι η... νέα τάση των ομάδων και σίγουρη επιθετική λύση.

Πρώτος σκόρερ ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ζόραν Γιοβάνοβιτς του ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Αμπρέου Σεπέδα του ΠΑΟΚ, ο Τόμισλαβ Ντόκιτς του Φοίνικα Σύρου και ο Έρμανς Έγκλεσκαλνς του Ολυμπιακού μοιράζονται τις τέσσερις πρώτες θέσεις του πίνακα των σκόρερς στους αγώνες της ημιτελικής φάσης.

Πέντε παίκτες της Κηφισιάς

Στον πίνακα των υποδοχέων στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης του ΑΟΠ Κηφισιάς, στη δεύτερη ο Γιώργος Στεφάνου του ΑΟΠ Κηφισιάς, στην τρίτη ο Κάντι Κάλντγουελ του Φοίνικα και στην τέταρτη ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης του ΑΟΠ Κηφισιάς. Και στην πέμπτη θέση βρίσκουμε παίκτη της Κηφισιάς που είναι ο Όλεγκ Κόβαλτσουκ.

Κορυφαίος ο Σπίνου

Στους μπλοκέρ στην πρώτη θέση είναι ο Ρουμάνος Αντρέι Σπίνου του Ολυμπιακού, στη δεύτερη ο Νίκος Σμαραγδής του ΠΑΟΚ και ο Νίκος Παπαγγελόπουλος του ΑΟΠ Κηφισιάς, στην τέταρτη θέση είναι ο Λι του ΠΑΟΚ και την πεντάδα συμπληρώνει ο Ανδρέας Ανδρεάδης του Φοίνικα.

Κάνουν τη διαφορά Χιμένες, Σεπέδα

Στο σερβίς δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην πρώτη θέση, ο Χαβίε Χιμένες και ο Αμπρέου Σεπέδα αποδεικνύοντας πως ο δικέφαλος έχει μεγάλη δύναμη στο σερβίς. Ακολουθεί ο Τόμισλαβ Ντόκιτς του Φοίνικα και ο Έρμανς Έγκλεσκαλνς του Ολυμπιακού, ενώ στην πέμπτη θέση βρίσκουμε τον Ματέο Πάρις του Φοίνικα Σύρου.

Οι κεντρικοί έχουν πολύ δουλειά

Στην αποτελεσματικότητα των επιθέσεων βρίσκουμε στις τρεις πρώτες θέσεις τρεις κεντρικούς, ο Ανδρέα Ανδρεάδη του Φοίνικα, τον Τζούλιαν Μπίσετ του ΑΟΠ Κηφισιάς και τον Νίκο Σμαραγδή του ΠΑΟΚ.

* Κατεβάστε ο αρχείο των στατιστικών σε κάθε κατηγορία.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject