Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-04-2016

Επιστολή του προέδρου της ΕΣΑΠ στους φιναλίστ των τελικών

Rate this item
(1 Vote)
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος με την ευκαιρία της έναρξης των τελικών μεταξύ του Φοίνικα και τουν ΠΑΟΚ εκ μέρους του Δ.Σ. αλλά και της Επιτροπής Πρωταθλήματος απέστειλε στα δύο ΤΑΑ την ακόλουθη επιστολή:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ σας συγχαίρω για την συμμετοχή σας στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εύχομαι και προσδοκώ το πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» να κορυφωθεί με σπουδαίους αγώνες στη σειρά των τελικών των πλέι οφ και να αναδεχτεί ο πρωταθλητής μέσα από υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις με ποιοτικό βόλεϊ και καλή οργάνωση σε συνέχεια των συγκλονιστικών ημιτελικών και της συναρπαστικής κανονικής περιόδου. Η ΕΣΑΠ θα είναι στη διάθεση των διοικήσεων των ομάδων και των αθλητών ανα πάσα στιγμή. Έχει μεριμνήσει για να διεξαχθούν οι τελικοί με βάση τα υψηλά οργανωτικά στάνταρ που προβλέπει η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Είμαι βέβαιος πως και στους τελικούς τα γήπεδα θα είναι γεμάτα από φίλους των δύο συλλόγων αλλά και φίλους του βόλεϊ, όπως ήταν γεμάτα στους ημιτελικούς αλλά και σε όλους σχεδόν τους αγώνες της κανονικής περιόδου. Είμαι επίσης βέβαιος πως οι αθλητές θα δώσουν και την ψυχή τους για αυτόν τον τίτλο. Η δημοσιογραφική και η τηλεοπτική παραγωγή της NOVA θα αναδείξει και θα προβάλει εντός κι εκτός συνόρων την ομορφιά του βόλεϊ και του ελληνικού πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος πως οι αθλητές οι προπονητές και οι συνεργάτες τους θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για να ζήσουμε μαζί συγκινήσεις αλλά και την κορύφωση μιας ακόμα επιτυχημένης αγωνιστικής σεζόν. Καλή επιτυχία και ραντεβού στην απονομή των πρωταθλητών».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject