Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-04-2016

Αντώνης Τσαλόπουλος: «Θέλω τον ΠΑΟΚ μέσα στους τίτλους»

Rate this item
(0 votes)
Σύμφωνα με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιάννη Καλμαζίδη η είσοδος του Αντώνη Τσαλόπουλου στην ηγεσία του ΤΑΑ στο μέσον της σεζόν ήταν η πιο σημαντική μεταγραφή που έγινε στο τμήμα. Δικαιωμένος και ικανοποιημένος από το φινάλε και την κατάκτηση του πρώτου τίτλου ως πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ ο Αντώνης Τσαλόπουλος είχε την κούπα στο γραφείο του και απολάμβανε τις στιγμές μετά τον συγκλονιστικό τέταρτο τελικό με τον Φοίνικα Σύρου παρουσία 7.000 θεατών στο «Παλατάκι».

 

Δέχτηκε συγχαρητήρια από τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο ο οποίος έκανε και την απονομή στους πρωταθλητές, από πολλούς παράγοντες του βόλεϊ και φυσικά του ΠΑΟΚ, μεταξύ αυτών από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ. Με θέα το κύπελλο δήλωσε για τη σεζόν που πέρασε και τις πρώτες σκέψεις για την επόμενη ημέρα:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι στην ομάδα από τα τέλη του Δεκέμβρη και ζήσαμε έναν επεισοδιακό Β΄ γύρο. Έγιναν κάποιες διορθωτικές κινήσεις και αλλαγές που άργησαν να αποδώσουν. Στο μεσοδιάστημα αυτό χάσαμε δύο τίτλους που κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά τον τελευταίο και τον καλύτερο λόγο τον είχαμε εμείς στο τέλος. Το πρωτάθλημα αυτό υπέρ-καλύπτει την απώλεια του κυπέλλου και του Λιγκ Καπ, μας αφήνει ικανοποιημένους και πάμε για την επόμενη χρονιά».

«Με τον Καλμαζίδη θα συζητήσουμε. Ήδη, έχουμε κλείσει ραντεβού μετά το Πάσχα και πιστεύω πως θα τα βρούμε».

Που αφιερώνει τον τίτλο: «Το αφιερώνω στον κόσμο. Που αλλού; Επίσης στους ανθρώπους που μας στήριξαν και που μας βοήθησαν. Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε με συλλογική προσπάθεια. Δούλεψαν αρκετοί άνθρωποι. Είναι η δουλειά πολλών ανθρώπων».

Για τις δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν: «Δοκιμάστηκαν οι αντοχές μας και οι σχέσεις μας στην περίοδο της απώλειας των δύο κυπέλλων, αλλά με τη συζήτηση, την επικοινωνία και την κατανόηση τα ξεπεράσαμε όλα και φτάσαμε στο αίσιο τέλος».

Η σκέψη του για την «επόμενη ημέρα» του ΠΑΟΚ: «Ο στόχος μου για τον ΠΑΟΚ είναι να βρίσκεται πάντα μέσα στους τίτλους και να τους διεκδικεί. Θέλω να βλέπω πάντα περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Χάρηκα που παίξαμε σε γεμάτα γήπεδα όπως στην Αλεξανδρούπολη και στην Κηφισιά που ο κόσμος έρχονταν για να δει τα αστέρια του ΠΑΟΚ. Οι πρόεδροι όλων των ομάδων πρέπει να ρισκάρουν και να πάρουν μεγάλα ονόματα ώστε να ανεβάσουμε το προΐόν».

Για το εάν θα μείνουν οι Κουβανοί και οι Αμερικανοί: «Θα είναι δύσκολο να μείνουν. Οι αθλητές μας συμμετέχουν σε μεγάλες διοργανώσεις, Ολυμπιακούς Αγώνες. Εύχομαι να κάνουν καλές εμφανίσεις και ενδεχομένως να έχουν κι άλλες προτάσεις. Αν είναι στα πλάνα του προπονητή μας και αν συμπίπτει με το δικό μας μπάτζετ τότε μπορεί και να ξαναβρεθούμε».

Για το που το αφιερώνει προσωπικά: «Θέλω να το αφιερώσω κάπου αλλά δεν θέλω να το δημοσιοποιήσω. Θα το κρατήσω για μένα. Καλή Ανάσταση σε όλους».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject