Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-05-2016

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ

Rate this item
(0 votes)
Ένας σπουδαίος αθλητής του παγκοσμίου βόλεϊ που έχει περάσει από την Α.Ε.Νίκαια, το Παγκράτι και τον Παναθηναϊκό επιστρέφει στην Volley League «Πάμε Στοίχημα», αυτή τη φορά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τον Κολομβιανό διαγώνιο Λίμπερμαν Αγκάμεζ που θα ενισχύσει το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Αγκάμεζ το 2004 είχε έρθει στην Ελλάδα το 2004 σε ηλικία 18 ετών για να παίξει στην Α.Ε. Νίκαια. Είναι γεννημένος στις 15 Ιουλίου 1985 με ύψος 2.07. Κάνει μπλοκ στα 3μ.57 και καρφώνει στα 3μ.69. Φοράει τη φανέλα με το Νο 7.

Μετά και από πέρασμα και από το Παγκράτι για μία σεζόν, πήγε στον Παναθηναϊκό το 2006 όπου αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια.

Στη συνέχεια πήγε στην Τουρκία και στην Αρκάς Σμύρνης όπου αγωνίστηκε για τρία χρόνια (2010-13) και μετά ακολούθησε μία διετία (2013-15) στην κορεατική Κάπιταλ Σκάιγουόκερς Σεονάν. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γαλασαράι Κωνσταντινούπολης.

Έχει κατακτήσει 1 ελληνικό πρωτάθλημα, 2 ελληνικά Κύπελλα, 1 πρωτάθλημα και 1 κύπελλο Τουρκίας.

Εχει πάει σε ευρωπαϊκούς τελικούς με Παναθηναϊκό (CEV Cup - 2009) και Αρκάς (Challenge Cup)

Ο αθλητής σε δήλωση του στο osfp.gr είπε: «Η Ελλάδα είναι για εμένα η δεύτερη πατρίδα μου. Και από την στιγμή που υπήρξε προσωπική επιθυμία από τον κ. Mαρινάκη και γνωρίζοντας την σχέση του με το βόλεϊ, αποδέχτηκα πριν από λίγο τη πρόταση του. Έρχομαι στην ομάδα για να εκπληρώσω όλους τους στόχους της που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και τη διεκδίκηση του Cev Cup».

Η αρχική ανακοίνωση του Ολυμπιακού: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον διεθνή 31χρονο Κολομβιανό διαγώνιο Liberman Agamez».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject