Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-05-2016

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουβανού πασαδόρου Ρικάρντο Κάλβο

Rate this item
(0 votes)
O Koυβανός Ρικάρντο Κάλβο θα είναι ο νέος πασαδόρος του ΠΑΟΚ στη θέση του Βασίλη Κουρνέτα. Ο Ρικάρντο Νορμπέρτο Κάλβο μόλις στα 20 του χρόνια είναι ο βασικός πασαδόρος της εθνικής ομάδας. Έχει ύψος 1μ.93 και στην Εθνική Κούβας είναι συμπαίκτης των Σεπέδα, Χιμένες. Συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και θα παίξει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ:

«Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον πασαδόρο της Εθνικής Κούβας Ricardo Norberto Calvo Manzano για την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω φυσικά την ομάδα, από τους Σεπέδα και Χιμένεζ που είναι συμπαίκτες μου στην εθνική. Και εύχομαι να έχω ανάλογες επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ όπως και αυτοί. Πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Κούβας με ρώτησε αν θέλω να πάω στον ΠΑΟΚ, καθώς υπήρχε αίτημα από την Ελληνική ομάδα για μένα. Απάντησα αμέσως «ναι», χωρίς δεύτερη σκέψη», δήλωσε ο Κάλβο.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject