Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-05-2016

H Παναχαϊκή κρατάει τον Ντονά για πέμπτη σεζόν

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Στάθη Ντονά για πέμπτη σεζόν. Η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διαγώνιο Στάθη Ντονά (02/02/1981) για τα 2 επόμενα χρόνια.
Ο έμπειρος παίκτης θα φορέσει την φανέλα της Πατρινής ομάδας για 5η συνεχόμενη σεζόν και αποτελεί ένα από τα βασικά κομμάτια του κοκκινόμαυρου «πάζλ» της επόμενης χρονιάς.
Μετά την συμφωνία του με την διοίκηση της Παναχαϊκής, ο Στάθης Ντονάς, δήλωσε: «Πρώτα από όλα νιώθω πολύ χαρούμενος που η Παναχαϊκή έμεινε κατηγορία και χωρίς την διαδικασία των πλει-άουτ. Τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να κάνουμε μια ακόμα καλύτερη προσπάθεια τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αρχικός μας στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία αλλά και να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς να πούμε λεπτομέρειες καθώς δεν γνωρίζουμε τα ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων.
Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της Παναχαϊκής αλλά και να πραγματοποιήσω καλές εμφανίσεις.
Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως όλοι μας, παίκτες και τεχνικό τιμ θα δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject