Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-06-2016

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Σωτήρη Βλαχοστάθη

Rate this item
(1 Vote)
Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον κεντρικό Σωτήρη Βλαχοστάθη (06/03/1985) για 1 χρόνο.
Ο Πατρινός παίκτης θα φορέσει την φανέλα της Παναχαϊκής για 5η συνεχόμενη σεζόν και η διοίκηση είναι ικανοποιημένη που διατηρεί στο ρόστερ της ένα από τα βασικά «γρανάζια» της κοκκινόμαυρης μηχανής στα τελευταία χρόνια.
Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνία του, ο Σωτήρης Βλαχοστάθης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή. Νομίζω πως η καλή χρονιά που κάναμε στο περσινό πρωτάθλημα μας αφήνει μια δυνατή παρακαταθήκη για να κάνουμε το βήμα παραπάνω τη νέα σεζόν.
Το γεγονός ότι αρκετά παιδιά συνεχίζουν στην ομάδα και τη νέα περίοδο, νομίζω πως είναι θετικό γιατί θα υπάρχει ομοιογένεια στο σύλλογο.
Από εκεί και πέρα είμαι αισιόδοξος πως η διοίκηση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να ενισχύσει την ομάδα ώστε να πετύχει ότι καλύτερο στο νέο πρωτάθλημα».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject