Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
06-06-2016

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον Μεξικανό ακραίο Χόρχε Μπαράχας

Rate this item
(0 votes)
Την απόκτηση του Μεξιακού ακραίου Χόρχε Μπαράχας ανακοίνωσε το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή. Μάλιστα η ανακοίνωση της μεταγραφής συνέπεσε με την ιστορική πρόκριση του Μεξικού στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον διεθνή Μεξικανό ακραίο Χόρχε Μπαράχας (Jose Baraxas) για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Μεξικανός είναι γεννημένος στις 07/05/1991, ξεκίνησε το βόλεϊ στην Μεξικάνικη Colima, έχει αγωνιστεί στην εθνική νέων της χώρας του και τα τελευταία 2 χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας της χωράς του.

Ο Χόρχε Μπαράχας ξεκίνησε την καριέρα του στην Colima στην οποία αγωνίστηκε μέχρι το 2015 όπου και πήρε μεταγραφή για την Τίγκρες στην οποία έπαιξε μέχρι πριν μερικούς μήνες.

Ο Χόρχε Μπαράχας είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο πρόσφατο Παναμερικάνικο πρωτάθλημα στο Μεξικό, όπου η ομάδα του κατέλαβε την 4η θέση αλλά και κορυφαίος ακραίος της διοργάνωσης.

Τις τελευταίες μέρες συμμετέχει με την Εθνική Μεξικό στον προκριματικό όμιλο των Ολυμπιακών αγώνων και έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με την Πατρινή ομάδα, ο Χόρχε Μπαράχας έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις που είναι εξής: «Γεια σας. Είμαι ο Jose Baraxas  Μεξικάνος και είμαι ο νέος επιθετικός- υποδοχέας της Παναχαικής. Θα τα πούμε σύντομα στην Ελλάδα».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject