Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-06-2016

Η Παναχαϊκή αρωγός στο «Φωτεινό Αστέρι»

Rate this item
(0 votes)
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε την περασμένη Κυριακή (5/6) η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής η οποία συμμετείχε με χαρά στην ζωντανή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο C.MOLOS.


Το Εργαστήρι του Φωτεινού Αστεριού πραγματοποίησε διάφορες θεματικές ενότητες και δράσεις για παιδιά και μεγάλους που αισθάνονται παιδιά με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω του μπαράζ που υπήρχε στο χώρο που πραγματοποιήθηκε η δράση.

Από το πρωί στον Μώλο της Αγίου Νικολάου διοργανώθηκε το 2ο Τουρνουά Επιτραπέζιου παιχνιδιού με έπαθλο το κύπελλο του «Φωτεινού Αστεριού». Το απόγευμα τα παιδιά έπαιξαν με κατασκευές, πραγματοποιήθηκαν δράσεις με επίκεντρο τα παιδιά και όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να γράψουν την ευχή τους σε μια καρδιά, να την βάλουν σε μπουκάλι και να ταξιδέψει στη θάλασσα με τη βοήθεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου Ιάσων!

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και το σωματείο «Σογιούζ» με το παιδικό χορευτικό του συγκρότημα που τους μάγεψε όλους με τις χορευτικές του ικανότητες. Η μοναδική αφηγήτρια παραμυθιών, Γεωργία Καρκάνη, αφηγήθηκε παραμύθια κι ιστορίες που σίγουρα θα μείνουν αξέχαστα σε όλα τα παιδιά!

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η ανθρώπινη καρδιά που για πρώτη φορά σχηματίστηκε στο μώλο της Αγίου Νικολάου. Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι κι από τις 6 το απόγευμα έως τα αστέρια να φωτίσουν, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν παρέα με την εκπαιδευτικό και εμψυχώτρια μουσικοκινητικής αγωγής Βιβή Αθανασοπούλου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και βοήθησαν πολλοί σύλλογοι της Πάτρας και ανάμεσα τους ήταν παίκτες της ομάδας βόλεϊ με επικεφαλής το Νίκο Ρουμελιώτη, μέλη του τεχνικού τιμ με επικεφαλής τον Μανώλη Συνοδινό αλλά και μέλη της διοίκησης με επικεφαλής την Βάσω Καραντάσιου.

Επίσης συμμετείχαν ο αθλητικός Σύλλογος Ανδρεία, Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων, Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Βονώρτα, ΑΧΕΠΑ Πάτρας, Ερυθρός Σταυρός, Impulse gym, Myplayschool, Ερμής Πατρών, Ομάδα μπάσκετ, Σωματείο Σογιούζ, Ινστιτούτο Διαπολιτισμικων Σχέσεων, Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ιάσων και Εθελοντές πανταχού παρών.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject