Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
22-06-2016

Γκουλινέλι: «Να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις»

Rate this item
(0 votes)
Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης (22/6) ο Φλάβιο Γκουλινέλι και ο Ράντοβαν Γκάσιτς. Ο Ιταλός τεχνικός έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» με διαφορά μίας ώρας από τον Σλοβένο, άμεσο συνεργάτη του και ήδη έπιασαν δουλειά!

 

Κατά την άφιξή του ο Φλάβιο Γκουλινέλι δήλωσε στο osfp.gr: «Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω ότι είναι τιμή που επιστρέφω στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες σε όλη την Ευρώπη. Ελπίζω ότι θα έχουμε την ευκαιρία να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε πριν λίγα χρόνια.

Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και ο λόγος που με κάλεσε ο Ολυμπιακός είναι ο ίδιος. Θέλουμε να κερδίσουμε όχι μόνο το πρωτάθλημα αλλά όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα λάβουμε μέρος.

Πιστεύω ότι έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά με το χτίσιμο της ομάδας μέχρι στιγμής. Κάθε παίκτης του ρόστερ θα έχει συγκεκριμένο ρόλο και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι στην κατάσταση που θέλουμε για να πετύχει τους στόχους που έχουμε μπροστά μας όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζουν. Δεν θα τους υποσχεθώ κάτι απλά θα τους πω ότι η… ιδέα της ομάδας και ο τρόπος που θα αγωνίζεται θα τους ικανοποιήσει».

Γκάσιτς: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

Ο συνεργάτης του Φλάβιο Γκουλινέλι, Ράντοβαν Γκάσιτς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Oι στόχοι στον Ολυμπιακό είναι πάντα οι ίδιοι, να κερδίζει ο,τι είναι δυνατόν. Πιστεύω ότι και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα τα πάμε πολύ καλά και ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε και όχι για να τερματίσουμε σε δεύτερες θέσεις. Η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό ήταν πολύ εύκολη για δυο λόγους.  Ο πρώτος είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι απλά μια ομάδα είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ο δεύτερος είναι ότι πριν λίγα χρόνια είχα έρθει κοντά σε συμφωνία με την ομάδα η οποία δεν ολοκληρώθηκε αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που η εξέλιξη ήταν διαφορετική».

Eρχεται και ο Αγκάμεζ

Την Πέμπτη (23/6) το απόγευμα (16:50) αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ συνοδευόμενος από την γυναίκα του.  Ο Κολομβιανός διαγώνιος έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα ενώ θα έχει συνάντηση  με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φλάβιο Γκουλινέλι. Τις επόμενες ημέρες ο Κολομβιανός άσσος  θα περάσει από Ιατρικές εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject