Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-06-2016

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Rate this item
(0 votes)
Την απόκτηση του 24χρονου ακραίου Παναγιώτη Παπαδόπουλου που αγωνίζονταν στον Φοίνικα Σύρου ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. H ανακοίνωση:
Η διοίκηση του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος συμφώνησαν την συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος (ύψος 1.98μ.) είναι γεννημένος το 1992 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου. Από το 2010 μέχρι το 2012 φόρεσε τη φανέλα της Ε.Α. Πατρών, τη διετία 2012-2014 αγωνίστηκε στην ομάδα του Παμβοχαϊκού, ενώ από το 2014 αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου.

Για την νέα σελίδα στην καριέρα του, δήλωσε:

“Χάρηκα ιδιαίτερα διότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο προπονητής κ. Γιάννης Καλμαζίδης, έδειξαν το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό μου και τους ευχαριστώ για αυτό. Με τη σειρά μου θα ήθελα να καλύψω στο απόλυτο τις προσδοκίες που έχουν από έμενα, βοηθώντας την ομάδα να εκπληρώσει όλους τους στόχους της.

Νοιώθω απόλυτα ικανοποιημένος για την επιλογη μου άλλα συγχρόνως περίεργα, σκεπτόμενος ότι πριν δυο μήνες ο ΠΑΟΚ ήταν ο αντίπαλος στον τελικό του πρωταθλήματος.

Ο κάθε αθλητής νοιώθει την μαγεία που δημιουργεί ο κόσμος στο παλατάκι. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε η ομάδα να μοιράσει χαρά για ακόμη μια χρονιά.

Οφείλω και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Φοίνικα Σύρου, και συγκεκριμένα τον κ. Νικολούζο του οποίου και ήμουν προσωπική επιλογή, για τη μέγιστη βοήθειά τους ώστε να εξελιχθώ αγωνιστικά τα προηγούμενα δυο χρόνια. Οι στιγμές που έζησα στο νησί θα είναι πάντα στην καρδία μου.”
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject