Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-07-2016

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Γιώργου Γραμμενούδη

Rate this item
(0 votes)
Το ΤΑΑ Παναχαϊκή, ανακοινώνει την συνεργασία του για την αγωνιστική περίοδο 2016-17, με τον πασαδόρο της Εθνικής εφήβων, Αλέξανδρο-Γιώργο Γραμμενούδη (1.97) ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης με τον οποίο πέρσι πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Volleyleague «Πάμε Στοίχημα».
Ο Αλέξανδρος Γραμμενούδης γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1997, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Ηρακλή με τον οποίο είχε πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο, έχει αγωνιστεί στην εθνική ομάδα παίδων και είναι βασικό στέλεχος της εθνικής έφηβων.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο panaxaikivolley.gr, o Αλέξανδρος Γραμμενούδης, είπε: «Είναι μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στην Παναχαϊκή, είναι μια ομάδα που έχει δείξει ότι αγαπήσει το βόλεϊ και έχει πολύ καλή οργάνωση. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθότι προέρχομαι από σεζόν που δεν είχα πολλές συμμέτοχες. Από την μεριά μου θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της Παναχαϊκής τη νέα σεζόν»
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject