Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-07-2016

Oι κάρτες διαρκείας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική σεζόν 2016-17

Rate this item
(1 Vote)
Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι από τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των καρτών διαρκείας των ομαδικών αθλημάτων (Βόλεϊ ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Μπάσκετ γυναικών και Πόλο ανδρών) ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2016-17, ενώ συνεχίζονται οι ανανεώσεις και οι εγγραφές νέων μελών.
Επισημαίνεται ότι τα νέα μέλη που θα προχωρήσουν σε εγγραφή στον Παναθηναϊκό Α.Ο. έως τις 31/7/2016, θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Συλλόγου τον Ιούλιο του 2017.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διατηρεί την Ενιαία κάρτα διαρκείας, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα, στην τιμή των εβδομήντα (70) ευρώ. Παράλληλα, στην ίδια τιμή με πέρυσι μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι του Τριφυλλιού την Απλή κάρτα διαρκείας (30 ευρώ), ενώ όποιος επιθυμεί να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το τμήμα της επιλογής του, έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει τη VIP κάρτα ενίσχυσης για κάθε ομαδικό άθλημα, στην τιμή των εκατό (100) ευρώ.

Τέλος, για 3η συνεχόμενη χρονιά, όσοι φίλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο. προχωρήσουν σε εγγραφή ή ανανέωση της κάρτας μέλους (60 ευρώ) και σε αγορά της Ενιαίας κάρτας διαρκείας (70 ευρώ), θα έχουν έκπτωση και αντί για 130ευρώ, το κόστος θα μειωθεί στα 100 ευρώ.

Αναλυτικά:

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΟΥΣ στον Παναθηναϊκό Α.Ο.  -  60 ευρώ

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (Βόλεϊ ανδρών, Βόλεϊ γυναικών, Μπάσκετ γυναικών, Πόλο ανδρών) -  70 ευρώ

ΑΠΛΗ ΚΑΡΤΑ (Βόλεϊ ανδρών ή Βόλεϊ γυναικών ή Μπάσκετ γυναικών ή Πόλο ανδρών)  - 30 ευρώ

VIP ΚΑΡΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (Βόλεϊ ανδρών ή Βόλεϊ γυναικών ή Μπάσκετ γυναικών ή Πόλο ανδρών) - 100 ευρώ
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject