Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-08-2016

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό με όνειρα και προσδοκίες

Rate this item
(0 votes)
Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 24/8 η πρώτη συγκέντρωση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Α.Ο. για τη νέα σεζόν. Παίκτες,  προπονητικό τιμ και διοίκηση βρέθηκαν στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Απ. Νικολαΐδης» και συνομίλησαν σχετικά με τα πλάνα της ομάδας  για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «παρών» έδωσαν οι … παλιοί, Χρίστος Μπέλος, Θάνος Μαρούλης,  Ίωνας Ρεζκ και ο αρχηγός Σωτήρης Πανταλέων, ενώ όλοι καλωσόρισαν τους νεοαποκτηθέντες Λούκας Ρανγκέλ, Λάζαρ Τσίροβιτς, Θεολόγο Δαρίδη, Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιώργο Σύρο, Θωμά Δημητριάδη και Πέτρο Κάλα.

Το ρόστερ θα στελεχώσουν και οι νεαροί και ταλαντούχοι Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Δημήτρης Παλαιολόγος, Αλέξανδρος Κεχαγιάς, και Θεοφάνης Ρουσόπουλος, που προέρχονται από τις Ακαδημίες.



IMG_0578_1

image-0-02-01-e482977167a2d93d65283a426dc9562873cedcea5db4543f27a469b639d16386-V

Aπό αριστερά στη φωτογραφία: Ρανγκέλ, Τσίροβιτς, Ανδρεόπουλος, Ρεζκ, Χαραλαμπίδης, Κάλας, Σύρος, Μπέλος, Ρουσόπουλος. Κάτω: Παλαιολόγος, Κεχαγιάς, Πανταλέων, Δαρίδης, Δημητριάδης, Μαρούλης 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος, δήλωσε στο paovolleyball.gr:

«Καταρχάς καλωσορίζουμε όλους τους νέους αθλητές στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι για ακόμη μία χρονιά η ομάδα μας θα είναι ανταγωνιστική και σκληρή για κάθε αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σε σχέση με την επιλογή του ρόστερ  και είμαστε έτοιμοι, όπως και κάθε σεζόν, να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να διεκδικήσουμε το μέγιστο που μπορούμε».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων τόνισε:

«Πάντα, κάθε νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινάει με καλές προϋποθέσεις κι ένα αισιόδοξο βλέμμα στο μέλλον. Θεωρώ ότι φέτος ο Παναθηναϊκός έκανε ένα βήμα παραπάνω σε ό,τι αφορά τη στελέχωση της ομάδας, ωστόσο αυτό πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο. Από τα λόγια μέχρι την πράξη μεσολαβεί πολύ σκληρή δουλειά και από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υλοποιήσουμε τον στόχο που έθεσε ο προπονητής μας να δίνουμε το 100% σε κάθε προπόνηση και αγώνα».

IMG_0595

Οι νέοι ξένοι του Παναθηναϊκού Λάζαρ Τσίροβιτς και Λούκας Ρανγκέλ 

IMG_0592

Τα νέα ταλέντα του Παναθηναϊκού : Ανδρεόπουλος, Παλαιολόγος, Κεχαγιάς και Ρουσόπουλος
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject