Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-08-2016

Mε 11 αθλητές η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής

Rate this item
(0 votes)
Με την παρουσία 11 αθλητών (Γ. Λιβαθηνός, Σ. Βλαχοστάθης, Β. Κωστόπουλος, Μ. Ιτάλο, Αλ. Γραμμενούδης, Μ. Ρουμελιώτης, Ν. Ρουμελιώτης, Στ. Ντονάς, Ν. Γεωργάτος, Ν. Μαυραγάνης και ο Βόσνιος ακραίος Ν. Σορμάζ) η ομάδα βόλεϊ της Παναχαϊκής, ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 με προπόνηση στο χώρο στίβου του Παμπελοποννησιακού σταδίου.

Ο τεχνικός της Πατρινής ομάδας, Μανόλης Συνοδινός καλωσόρισε τους παίκτες και τους ευχήθηκε καλή χρονιά ενώ τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

«Ξεκινάμε με όρεξη και αισιοδοξία την προετοιμασία μας» δήλωσε ο Μανόλης Συνοδινός και πρόσθεσε: «Αυτό που προέχει τώρα είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε η ομάδα να αποκτήσει ομοιογένεια και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για τους στόχους μας».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι κοκκινόμαυροι καθημερινά θα πραγματοποιούν διπλές προπονήσεις και τις επόμενες μέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία ο Βραζιλιάνος Πέδρο Ρεκ και ο Μεξικανός Χόρχε Μπαράχα.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject