Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-09-2016

Αισιόδοξα τα πρώτα δείγματα για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(0 votes)
Χαμόγελα ελπίδες και αισιοδοξία σκόρπισαν οι δύο εμφανίσεις του Εθνικού το Σαββατοκύριακο κόντρα στον ΠΑΟΚ, στα πρώτα φιλικά τεστ προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος βόλεϊ.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης υποδέχθηκε τον πρωταθλητή Ελλάδας που παρά τις ελλείψεις των διεθνών διαθέτει υλικό που τον κάνει ανταγωνιστικό και ισχυρό υπό διάφορες συνθήκες, και σε δύο φιλικές αναμετρήσεις αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τους Θεσσαλονικείς.

Οι παίκτες του Σάκη Μουστακίδη, ξέφυγαν μετά από έναν μήνα επίπονης προετοιμασίας από την ρουτίνα των καθημερινών προπονήσεων και έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, δείχνοντας ότι μπορούν να είναι και φέτος ανταγωνιστικοί και αξιόμαχοι σε κάθε παιχνίδι. Πρώτος στόχος πλέον από εδώ και πέρα είναι το μοντάρισμα και η απόκτηση ρυθμού των πολλών νέων προσώπων που διαθέτει η ομάδα του Έβρου.

Οι Εβρίτες έδειξαν μαχητικότητα, διάθεση για καλό βόλει , ενώ φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης. Άλλωστε υπάρχει μπροστά ένας ακόμη μήνας προετοιμασίας πριν τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Η όλη αγωνιστική παρουσία του Εθνικού το διήμερο κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε τον (αρκετό) κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο, να προσφέρει απλόχερα ένα ζεστό χειροκρότημα επιβράβευσης και αναγνώρισης της νέας προσπάθειας που γίνεται φέτος.

eth-paok1.jpgeth-paok11.jpgeth-paok21.jpgethnikos2016-17.jpgeth-paok2.jpg

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject