Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-10-2016

Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή και Ηρακλής Χαλκίδας στο τουρνουά της Ολυμπιάδας Πάτρας

Rate this item
(0 votes)
Μεγάλο τουρνουά με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της Παναχαϊκής και του νεοφώτιστου στην Α1 Εθνική βόλεϊ, Ηρακλή Χαλκίδας, διοργανώνει το σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου η Ολυμπιάδα. Οι «πορτοκαλί» για το τουρνουά, που είναι χοχηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Πελοπόννησος» παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και ο γενικός αρχηγός βόλεϊ του Συλλόγου, Τάκης Κανελλόπουλος, τόνισε:
«Στόχος της Ολυμπιάδας είναι να δημιουργήσει μια γιορτή για την Πάτρα με μεγάλες ομάδες στον χώρο του φίλε. Θέλουμε αυτό το τουρνουά να το κάνουμε θεσμό, να το διοργανώνουμε κάθε χρόνο με σκοπό την διάδοση του βόλεϊ και στις μικρότερες ηλικίες. Ταυτόχρονα να προσδώσουμε μια αίγλη στην πόλη μας».

Ο ταμίας της Ολυμπιάδας, Βασίλης Γαλάνης, είπε: «Πήραμε απόφαση σαν ΔΣ να διοργανώσουμε τουρνουά γήπεδο μας και στην πόλη μας με ομάδες Α1 Εθνικής. Στόχος η προβολή του βόλεϊ στην Πάτρα και να δώσουμε την ευκαιρία στην ομάδα μας να παίξει δυνατά φιλικά. Ετσι προχωρήσαμε στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του τουρνουά απευθύνοντας πρόσκληση σε Παναθηναϊκό, Ηρακλή Χαλκίδας, Παναχαϊκή και ευχαριστούμε τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν αμέσως. Καλούμε τους φίλους του βόλεϊ και το φίλαθλο κοινό της πόλης στις εγκαταστάσεις μας στην περιοχή Ταραμπούρα το σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου».

Ο προπονητής της Ολυμπιάδας, Ακης Δαρείος, τόνισε: «Το καλοκαίρι όταν κάναμε τον σχεδιασμό για την προετοιμασίας της ομάδας, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα για την διοργάνωση ενός τουρνουά υψηλού επιπέδου. Σε όλους άρεσε η ιδέα και έτσι προσπαθήσαμε όλοι με την βοήθεια, διοίκησης, τεχνικού τιμ, ΜΜΕ και προχωρήσαμε στην υλοποίησή του. Είναι τουρνουά που προβάλει την πόλη, το βόλεϊ και την ομάδα μας. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του αθλήματος που υπηρετούμε και να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο καταρχήν και στον φιλέ ακολούθως. Αποφασίσαμε να μην μπούμε στην διαδικασία μικρού και μεγάλου τελικού, αλλά σε ορισμό αγώνων για να τιμήσουμε όλες τις ομάδες που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή μας πρώτο νικητή. Είναι τιμή που θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, όπως είναι τιμή και η συμμετοχή των άλλων ομάδων στο τουρνουά. Θέλω να πιστεύω ότι και ο κόσμος θα ανταποκριθεί και οι ομάδες θα μείνουν ικανοποιημένος. Ευχαριστώ τους χορηγούς που στηρίζουν το τουρνουά και την προσπάθεια μας και τους χορηγούς επικοινωνίας, που βοήθησαν στην προβολή».

Ο αρχηγός της Ολυμπιάδας, Αντώνης Φιλίππου, δήλωσε: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών απέναντι σε ομάδες με παράδοση και δυναμική από την Α1 Εθνική. Εύχομαι η συμμετοχή του κόσμου να είναι μεγάλη και όλοι να το ευχαριστηθούμε, εμείς στο παρκέ και οι φίλαθλοι στην κερκίδα».

*Στο πάνελ στη συνέντευξη Τύπου ήταν και ο έφορος βόλεϊ της Ολυμπιάδας, Θανάσης Ράπτης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
6 μ.μ.: Παναχαϊκή-Ηρακλής Χαλκίδας
8 μ.μ.: Ολυμπιάδα-Παναθηναϊκός

ΚΥΡΙΑΚΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
5 μ.μ.: Παναθηναϊκός-Ηρακλής Χαλκίδας
7 μ.μ.: Ολυμπιάδα-Παναχαϊκή

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Απλώς θα υπάρχει οικονομική ενίσχυση της τάξεως των δύο ευρώ για όσους θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια των «πορτοκαλί».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject