Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-10-2016

Νίκες Παναθηναϊκού και Παναχαϊκής και ατυχία Γκονζάλες

Rate this item
(0 votes)
Ο Παναθηναϊκός και η Παναχαϊκή ήταν οι νικητές στους αγώνες της 2ης και τελευταίας ημέρας του επιτυχημένου τουρνουά που διοργάνωσε η Ολυμπιάδα Πάτρας και παρακολούθησαν περίπου 700 θεατές. Ο Παναθηναϊκός με βασικό διαγώνιο τον Μπέλο και δίδυμο κεντρικών τους Χαραλαμπίδη, Ρανγκέλ νίκησε με 3-0 σετ τον Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο μεγάλος άτυχος του τουρνουά ήταν ο Αργεντινός διαγώνιος του Παναθηναϊκού Πέπε Γκονζάλες ο οποίος στη διάρκεια της προθέρμανσης δέχτηκε μπάλα με δύναμη στο μάτι του. Ζαλίστηκε και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ όταν παραπονέθηκε πως δεν βλέπει χρώματα κρίθηκε απαραίτητο να κάνει ιατρικές εξετάσεις. Μεταφέρθηκε από τους διοργανωτές στο 409 Οφθαλμολογικό νοσοκομείο Πάτρας όπου οι γιατροί διέγνωσαν αιμάτωμα στο μάτι του και συνέστησαν στον αθλητή αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για μερικές ημέρες. Ο Γκονζάλες φυσικά δεν αγωνίστηκε στον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας και μετά την επιστροφή του από το νοσοκομείο ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του στο δρόμο της επιστροφής στην Αθήνα.

Τα σετ 3-0 (25-21, 25-20, 25-18)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης, Χαραλαμπίδης, Μπέλος, Τσίροβιτς, Δημητριάδης, Ρανγκέλ / Δαρίδης (λ), Σύρος.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Φερέλ, Τάπια, Κολτσιάκης, Κανέλλος, Κασαμπαλής / Παπαδημητρίου (λ), Μάρκου, Γαλιώτος, Αδαμόπουλος, Ταυρής, Αντιφάκος.

Στον δεύτερο αγώνα η Παναχαϊκή νίκησε την Ολυμπιάδα Πάτρας με 3-1 σετ. Η Παναχαϊκή κατέβηκε με επτά παίκτες, απουσίασαν οι ξένοι και αγωνίστηκε βασικός διαγώνιος ο Νίκος Ρουμελιώτης. Παρά την ήττα ο προπονητής της Ολυμπιάδας Άκης Δαρείος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας αλλά και από τη μαζική προσέλευση των φίλων του βόλεϊ στο ιστορικό γυμναστήριο του συλλόγου. «Υπόσχεση μας είναι να κάνουμε αυτό το τουρνουά θεσμό με κορυφαίες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ», είπε ο Δαρείος.

Τα σετ: 3-1 (25-15, 20-25, 25-22, 25-23)

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ (Συνοδινός): Κοτσιλιάνος, Δημητριάδης, Γεωργάτος, Ν.Ρουμελιώτης, Μαυραγάνης, Κωστόπουλος / Ιτάλο Μούσα (λ).

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Δαρείος): Φιλίππου, Γεράνιος, Βασιλάκος, Ράπτης, Θεοδωράκης, Αυγέρος / Γεωργακόπουλος (λ), Ντόντης.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject