Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-10-2016

Πρώτη προπόνηση Μπόσκαν: «Εχουμε ομάδα με δυνατότητες»

Rate this item
(0 votes)
Την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Σλόμπονταν Μπόσκαν και τη συμμετοχή όλων των διεθνών έκανε στο «Μελίνα Μερκούρη» ο Ολυμπιακός.
Νωρίτερα ο Μπόσκαν ξεναγήθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας και το απόγευμα γύμνασε για πρώτη φορά όλη την ομάδα. 

Στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενσωματώθηκαν οι πέντε διεθνείς, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Στιβαχτής, Ανδρέας Φράγκος και Νίκος Ζουπάνης που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα.

Έτσι για πρώτη φορά από την ημέρα της έναρξης της προετοιμασίας, διεξήχθη η προπόνηση χωρίς απουσίες και με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν πριν την έναρξη της πρώτης του προπόνησης ως προπονητής του Ολυμπιακού, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είδα και τα δυο παιχνίδια της ομάδας στη Σερβία και διαπίστωσα και από κοντά ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα με δυνατότητες. Στο τουρνουά του Νόβι Σαντ δεν είδα τους πέντε διεθνείς αλλά σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί. Μου άρεσαν όσα είδα από την ομάδα. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις και μέρα με τη μέρα να παίρνω το καλύτερο από τον κάθε παίκτη για να βγάλει τις δυνατότητές του».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject