Print this page
14-10-2016

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στη Χαλκίδα για την πρόκριση

Rate this item
(0 votes)
Με προορισμό την Χαλκίδα αναχωρεί το Σάββατο το πρωί η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία θα λάβει μέρος στον προκριματικό όμιλο του League Cup «Νίκος Σαμαράς», που θα διεξαχθεί στον κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου.

 

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο στις 18:00 την Κηφισιά και την Κυριακή στις 18.30 θα αγωνιστούν κόντρα στον Ηρακλή Χαλκίδας.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων κ. Μπόσκαν έχει στην διάθεση του όλους τους αθλητές του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους : Σουλτανόπουλο, Στιβαχτή, Φιλίποφ, Κοκκινάκη, Γκούζντα, Αγκάμεζ, Τσούπκοβιτς, Νταφ, Φράγκο, Ζουπάνη, Ρουμελιωτάκη, Στεφάνου, Άθος Κόστα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε στο osfp.gr: «Αυτό το Σαββατοκύριακο θα παίξουμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια μας και για μένα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μια καλή αρχή μιας και για εμένα θα είναι οι πρώτοι αγώνες που θα κοουτσάρω την ομάδα. Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλούς παίκτες με πολύ μεγάλη εμπειρία. Αντιμετωπίζουμε αυτούς τους δυο αγώνες με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και φυσικά θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Πηγή: ΤΑΑ Ολυμπιακός