Print this page
18-10-2016

Η νέα φανέλα του Φοίνικα Σύρου με City Insurance

Rate this item
(0 votes)
Το Σάββατο το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων ο Φοίνικας Σύρου οργάνωσε εκδήλωση στην οποία έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης της ομάδας, τιμήθηκαν οι χορηγοί που διαφημίζονται πάνω σε αυτήν και παρουσιάστηκαν οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας.

Η εκδήλωση ήταν αντάξια της ιστορίας και της παρουσίας του Φοίνικα στον χώρο του βόλεϊ στην Ελλάδα. Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Παντελής Λώλης ο οποίος ήλθε στην Σύρο προσκεκλημένος της νέας διοίκησης της ομάδας. Με το αστείρευτο χιούμορ και την εκπεφρασμένη συμπάθειά του για την ομάδα (έχεις και Συριανές ρίζες άλλωστε) έδωσε το δικό του χρώμα στην εκδήλωση.

Στην αρχή έγινε οπτικοακουστική αναδρομή στα ανεπίσημα πρωταθλήματα σε ανοιχτό γήπεδο, στην δημιουργία της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων στην δεκαετία του 80, στην οργάνωση του πρώτου Πρωταθλήματος, στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα εφήβων του 1990 που έγινε στη Σύρο και στην συνέχεια ξεδιπλώθηκε η ιστορία της ομάδας με έμφαση στην τελευταία δεκαετία που ο Φοίνικας κατέκτησε το 1ο League Cup και έφτασε δυο φορές στους τελικούς του Πρωταθλήματος το 2011-2012 με τον Ηρακλή και το 2015-2016 με τον ΠΑΟΚ.

  Ο Φοίνικας έχει καταφέρει να απολαμβάνει της εκτίμησης όλων. Κεντρικός ομιλητής απ΄ την πλευρά της Διοίκησης ήταν ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσσος ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, το Επιμελητήριο, τους επαγγελματίες της Σύρου και τους απλούς φιλάθλους που με τις κάρτες διαρκείας ή και το απλό εισιτήριο στηρίζουν δυναμικά την ομάδα.

Σύντομα μηνύματα απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων Γιάννης Ρούσσος, Ο Δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός και ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος της Χρυσής χορηγού εταιρείας City Insurance κ Νίκος Μπουργαζάς δήλωσε εντυπωσιασμένος από την αναδρομή στην ιστορία του Φοίνικα και την σύμπνοια των παραγόντων του νησιού απέναντι στην ομάδα. Υποσχέθηκε στήριξη και σε άλλους τομείς πέραν της οικονομικής και ευχήθηκε να είναι γούρικη η συνεργασία των δυο πλευρών για να κατακτήσει η ομάδα έναν τίτλο.

Ο κ Μπουργαζάς παρέλαβε μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές των παικτών. Από μια φανέλα δόθηκε και σε όλους τους υπόλοιπους χορηγούς που φέτος θα διαφημίζονται πάνω στην εμφάνιση της ομάδας (φανέλα, σορτσάκι).

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του προπονητή Ντούσαν Νίκολιτς και όλων των παικτών που απαρτίζουν το φετινό ρόστερ της ομάδας στους οποίους παραδόθηκε η φανέλα με το αριθμό και το όνομά τους. Στην αίθουσα που έγινε η παρουσίαση υπήρχαν δυο κούκλες που φορούσαν την λευκή φανέλα του Φοίνικα και την ριγωτή (μπλε κόκκινη) της Στεάουα Βουκουρεστίου που έχουν την City Insurance κοινό χορηγό.

Πηγή: ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου σε συνεργασία με το cyclades24.gr

 

paroysiash_foinika-1.jpgfoinikas_parousiash-fanelas.jpgparoysiash_foinika-4.jpgparoysiash_foinika-3.jpgparoysiash_foinika-2.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.