Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
21-10-2016

ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας (22/10, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Ένα από τα πιο αμφίρροπα ματς της πρεμιέρας θα γίνουν στο Βραχάτι όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον νεοφώτιστο Ηρακλή Χακίδας (1η αγωνιστική, 22/10, 18.00, διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου).

O Παμβοχαϊκός στην όγδοη παρουσία του στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» θέλει να είναι και πάλι συνεπής με την 8αδα. Αγωνιστικά η ομάδα έχει ενισχυθεί σε σχέση με την περσινή σεζόν και έχουν αποκτηθεί τέσσερις έμπειροι ξένοι. Βασικοί θα είναι οι Ζιβάνοβιτς, Γράχαμ, Πέτι, Πελεκούδας, Τζελάτι, Μπατατζίμ και λίμπερο ο Τσαδήμας.

Από την περσινή ομάδα έχουν μείνει μόνο τρεις αθλητές εκ των οποίων ο ένας είναι ο Παναγιώτης Πελεκούδας ο οποίος είπε για το νέο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς: «Όπως είδα από τους αγώνες στο Λιγκ Καπ όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Τον Ηρακλή Χαλκίδας τον είχα δει σε φιλικό στην Πάτρα. Εχει καλή ομάδα και περιμένουμε δύσκολο αγώνα. Εμείς έχουμε πρωτοπορεία στο σερβίς με έξι τζαμπ σερβις και αυτό είναι το μεγάλο όπλο μας. Αν φτιάξουμε την "αλλαγή" θα κάνουμε κάνουμε καλές νίκες, ειδικά στην έδρα μας. Πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ και να παλέψουμε για 4αδα. Συμφωνώ με την αλλαγή που έγινε στα πλει οφ γιατί όλες οι ομάδες έχουν ενδιαφέρον μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Σημασία έχει να μην βγεις 7ος ή 8ος για να αποφύγεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν φέρει παίκτες υψηλού επιπέδου. Οι υπόλοιποι έχουν καλούς ξένους που ψάχνουν εύτερη ευκαιρία και έχουν ενθουσιασμό. Η διαφορά για τις υπόλοιπες ομάδες θα είναι το πόσο θα προσαρμοστούν οι ξένοι και ειδικά αυτοί που θα είναι σε θέσεις κλειδιά όπως πασαδόροι και διαγώνιοι. Θα είναι περίεργο πρωτάθλημα το εφετινό και πολύ απρόοπτο».

Για την πρώτη παρουσία της στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» ετοιμάζεται ο Ηρακλής Χαλκίδας. Οι νεοφώτιστοι δεν έχουν εμπειρία από την κατηγορία, παίζουν πρώτο αγώνα εκτός έδρας αλλά έχουν ενθουσιασμό και «άγνοια κινδύνου» που συνήθως βοηθάει τους τολμηρούς. Βασικοί αναμένεται να είναι οι Κασαμπαλής, Τάπια, Κανέλλος, Φερέλ, Κλότσκο, Γκόρτσανιουκ και λίμπερο ο Παπαδημητρίου.

Ο εμπειρος κεντρικός του Ηρακλή Χαλκίδας, ο Μάκης Κανέλλος που στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παμβοχαϊκό είπε για τον αγώνα και το νέο πρωτάθλημα:
«Προβλέπω ένα πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Στην πρώτη ταχύτητα θα είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά. Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο και θα γίνουν πολλά αμφίρροπα τα ματς. Δεν έχω δει Ορεστιάδα, Εθνικό και Φοίνικα για να έχω πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στη Χαλκίδα και αυτό έχει θετικά και αρνητικά. Θα πορευτούμε βήμα, βήμα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και αν είναι δυνατόν να αποφύγουμε τα πλέι άουτ. Με τον Παμβοχαϊκό θα είναι δύσκολο ματς. Είναι ακόμα αρχή και είναι ασταθής ομάδα, όπως και εμείς. Αν κάνουμε καλό αγωνα θα μπορούμε να πάρουμε νίκη».

Είναι η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην κατηγορία.

VOLLEY LEAGUE «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
Πρόγραμμα 1ης αγωνιστικής
Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο «Δ.Βικελας» Σύρου 18.00: ΑΟ Φοίνικας Σύρου - ΑΟΠ Κηφισιάς
Διαιτητές: Γεωργουλέας, Μουλά Λ. Παρατηρητής: Ρουσάκης
Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης. Γραμματεία: Κούτρα

Γυμναστήριο Μίκρας 18.00: Ηρακλής Πετ.2015 - ΑΟ Ορεστιάδας
Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου. Παρατηρητής: Κάλλης
Επόπτες: Μαυρίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Κουμπλή

Γυμναστήριο «Γ.Τριαντάφυλλος» Βόχας 18.00: ΓΑΣ Παμβοχαϊκός - ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκ.
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Ράπτης
Επόπτες: Κτενάς, Κωνσταντινόπουλος. Γραμματεία: Λιόντου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο Λουτρακίου 18.00: ΑΠΣ Κύζικος - Παναθηναϊκός
Διαιτητές: ΑΟ Ονόπας, Κουτσούλας. Παρατηρητής: Βασιλειάδης
Επόπτες: Οικονομοπούλου, Μαύρος. Παρατηρητής: Κορρές

Γυμναστήριο Παναχαϊκής 18.00: Παναχαϊκή Πετ. 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ
Διαιτητές: Μυλωνάκης, Γεροθόδωρος Βαρθαλίτης.
Επόπτες: Γεράνιος, Γλωσσίδης. Παρατηρητής: Δανιά

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Γυμναστήριο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» 18.00 (Novasports-2HD): ΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΠΑΟΚ
Διαιτητές: Ιωαννίδης, Στεργιόπουλος.  Παρατηρητής: Σαρδάνης
Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Καδόγλου

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject