Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-10-2016

Παρουσίαση Αμαράλ Ντάντε: Αλλο ένα όνειρο του ΠΑΟΚ έγινε πραγματικότητα (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ Aμαράλ Ντάντε. Ο 36χρονος σούπερ σταρ έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, ξεναγήθηκε στο PAOK Sports Arena, είχε την πρώτη γνωριμία με τον Γιάννη Καλμαζίδη και τον πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο και παρουσιάστηκε κι επίσημα. Στις δηλώσεις του ο 36χρονος σούπερ σταρ είπε:
«Είναι μεγάλη μου τιμή που ήρθα στη Θεσσαλονίκη για να παίξω στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ικανοποιημένος από την υποδοχή. Είναι ιδιαίτερα τιμή που έγινα μέλος μιας καλά δομημένης ομάδας. Δεν έχει μόνο έξι βασικούς καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι με την εμπειρία μου θα βοηθήσω στην εξέλιξη της ομάδας».

Όσον αφορά την ανταπόκριση του κόσμου του ΠΑΟΚ στην αγορά των εισιτηρίων διαρκείας ο Βραζιλιάνος σούπερ-σταρ τόνισε: «Θα δώσω Το μέγιστο του εαυτού μου για να ανταποδώσω την αγάπη του κόσμου με αυτή τους την κίνηση. Θα παίξω όσο το δυνατόν καλύτερο βόλεϊ μπορώ για να τους δώσω χαρά».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Α. Τσαλόπουλος τόνισε: «Άλλο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Πέρσι με έναν εξίσου μεγάλο αθλητή τον Ντέιβιντ Λι, φέτος τον Ντάντε Αμαράλ που μαζί με τους άλλους αστέρες που έχει η ομάδα μας. Υποδεχόμαστε τον άνθρωπο θρύλο. Τον Μέσι του αθλήματος, όπως είπε κ ο Γ. Καλμαζίδης για να με πείσει.

Η διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και ο ΑΣ ότι ήταν να κάνει το έκανε. Τώρα είναι όλα στα χέρια του προπονητή. Καλωσορίζω τον Ντάντε και του εύχομαι πάνω από όλα υγεία γιατί μας έχει πληγώσει τελευταία πολύ και να ζήσει όλα αυτά που έχουμε ζήσει τις τελευταίες δύο χρονιές μαζί μας. Ευχαριστώ τους 1020 φιλάθλους που μας στήριξαν. Να βάλουμε στόχο τα 1500. Άλλωστε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια σπάει ρεκόρ".

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Προσπαθούμε να φέρουμε στην ομάδα μεγάλους αθλητές. Και φέτος είναι οι στόχοι μας υψηλοί. Έγινε μια μεγάλη προσθήκη με τον Ντάντε, που είναι μια μεγάλη βοήθεια για την ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε μια παράδοση και μια ομάδα με σταθερότητα. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα από όλους τους αστέρες και μονάδες που έχουμε. Είναι κάτι δύσκολο και χρονοβόρο, αλλά θα τα καταφέρουμε και θα είμαστε μια σκληρή ομάδα θα είμαστε. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ. Καθημερινά θα προσπαθούμε. Στο τέλος θα δείξει πόσο ψηλά θα φτάσουμε».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject