Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2016

ΠΑΟΚ με τη Μλάντοστ Καστέλα για την πρόκριση (6/11, 18.00)

Rate this item
(0 votes)
Tην πρόκριση στην Β΄προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να εξασφαλίσει στην έδρα του ο ΠΑΟΚ κόντρα στην κροατική Μλάντοστ Καστέλα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 3-2 σετ την περασμένη Τετάρτη στην Καστέλα θέλουν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου περιμένει η πολωνική Σκρα Μπελχάτοφ.


Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, είναι αποφασισμένη να μην δώσει πολλά περιθώρια τους Κροάτες, και παρά τα αρκετά προβλήματα τραυματισμών, να κρατήσει τα ηνία του αγώνα από την αρχή.

Με κεκτημένη ταχύτητα, μετά την νίκη επί κροατικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ θέλει να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση μπροστά στους φιλάθλους του, που αναμένεται να γεμίσουν το Παλατάκι.

Η αποστολή της Μλάντοστ έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο, προπονήθηκε στις 19:00, στο PAOK Sports Arena, ενώ νωρίτερα, στις 17:00, έκανε την τελευταία προπόνησή του πριν από τον αγώνα ο ΠΑΟΚ.

Από τους πρωταθλητές Ελλάδας θα απουσιάσουν οι τραυματίες Γκόμεζ, Ανδρεάδης, Παντακίδης, καθώς επίσης και ο Ντάντε, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί και ο Καλμαζίδη δεν θέλει να ρισκάρει.

Για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μλάντοστ, ο συνεργάτης του Γιάννη Καλμαζίδη, Κώστας Παπαδόπουλος, δήλωσε:

«Θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Σίγουρα μας ταλαιπώρησε η μετακίνηση, άλλα πολύ περισσότερο η ατυχία με τους συνεχείς τραυματισμούς. Φυσικά γνωρίζουμε πλέον πολύ καλύτερα τον αντίπαλο μας . Παρά τα όποια προβλήματα λοιπόν θα είμαστε έτοιμοι να προσπαθήσουμε να κάνουμε και το δεύτερο βήμα».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE TV (sports 8HD) στις 18:00.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι ο Hοsnut Onur (Τουρκία) και ο Barnstorf Ralph (Γερμανία)

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject