Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-11-2016

Συνεργασία ΑΟΠ Κηφισιάς με την εταιρία VITORGAN

Rate this item
(3 votes)
O Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς  ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την εταιρία «Vitorgan ΜΟΝ. ΕΠΕ»:

Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της “VITORGAN ΜΟΝ. ΕΠΕ”  Χαράλαμπος Αμπατζόγλου αναφερόμενος στη συνεργασία με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε:

«Σε αυτή την αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ της ομάδας Κηφισιάς επιχειρεί να διαδραματίσει ακόμη μεγαλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα,  η «Vitorgan ΜΟΝ. ΕΠΕ» στέκεται δίπλα στην προσπάθεια αυτή, προκειμένου να καταφέρει η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της και να επιτύχει ακόμη περισσότερα. Συνεπής στη συνεχή κοινωνική ευθύνη που επιδεικνύει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, η εταιρία Vitorgan θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών της ομάδας, προκειμένου να τη βοηθήσει να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της.

H Vitorgan είναι μία σύγχρονη, δυναμική και ελληνική εταιρεία, με πάνω από 60  χρόνια εμπειρία στον χώρο του φαρμακείου. Δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εισαγωγή, διάθεση και εξαγωγή ποιοτικών και καινοτομικών παραφαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών καλλυντικών. Όραμα των ανθρώπων της εταιρείας είναι να ταυτιστεί το όνομα της VITORGAN με προϊόντα μιας καλύτερης ζωής. Στόχος της είναι να προσφέρει προϊόντα υγείας και ομορφιάς υψηλών προδιαγραφών, που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, δίνοντας παράλληλα αξία στα χρήματά του.»

Ο  πρόεδρος του ΑΟΠ Κηφισιάς κ. Ιωάννης Κόντος, εξέφρασε με τη σειρά του την απόλυτη ικανοποίηση του για την νέα συνεργασία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η Vitorgan ΜΟΝ. ΕΠΕ αποτελεί ένα brand μεγάλης αναγνωσιμότητας, το οποίο, όπως και η Κηφισιά χαρακτηρίζονται για την ποιότητα και την μακροχρόνια παρουσία. Στον ΑΟΠ Κηφισιάς είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την συνεργασία. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος με την Vitorgan για διαρκή βελτίωση».  

Από το Γραφείο Τύπου

ΑΟΠ Κηφισιάς 



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject